Ξέσπασε ο Ουγγαρέζος για Σπυροπούλου: «Όταν ήταν στα πάνω της όλοι γλείφαν…»

Έλενα Τσαβαλιά: «Γιατί συζητάμε για κάτι για το οποίο το κανάλι είναι ενήμερο και συναινεί.»

Το «κόψιμο» του «Σπίτι μου σπιτάκι μου» κατά μία ώρα χθες δεν πέρασε ασχολίαστο και από το «MEGA με ΜΙΑ» με τη Χριστίνα Πολίτη να παίρνει σαφή θέση απέναντι στο θέμα: «Από άτομο στο φιλικό μου περιβάλλον έχω μάθει ότι εκεί πέρα κάνει ό,τι θέλει η Κωνσταντίνα και δε μπορείς να πεις το όνομα της. Είχα ένα φίλο μου που είχε σκάσει μία μέρα και άρχισε να λέει «Σπυροπούλου, Σπυροπούλου, Σπυροπούλου. Δεν λένε καν το όνομα της. Μπορεί να κάνει ό,τι θέλειε εκεί μέσα, είναι σα ταμπού.  Να κόψει την εκπομπή έτσι στον αέρα; Τι είναι αυτό; Είναι σα να της έχουν δώσει ένα τρίωρο και παίζει με τον κόσμο. Αυτό δεν είναι σωστό.»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σε έντονο τόνο εξέφρασε τη δική του άποψη πάνω στο θέμα:

«Όταν ήταν στα πάνω της η Κωνσταντίνα περυσι όλοι γλείφαν, γλείφαν τη διοίκηση του Alpha ξεκάθαρα, τώρα που πέφτει όμως τη χτυπάνε. Βαράς κάποιον όταν είναι στα πάνω του, δεν τον βαράς όταν πέφτει. Εγώ αυτή τη γνώμη έχω.»

«Εντάξει δεν έχει πάθει και τίποτα. Υπάρχουν εκπομπές και με χαμηλότερα νούμερα. Όταν πάς να κάνεις μια εκπομπή και τη θέλεις, δεν πας τώρα να σε συμπονεί όλη η Ελλάδα για τα νούμερα που κάνεις και να απολύεις τους διευθυντές, τους σκηνοθέτες, το φωτιστή. Κάποιοι άνθρωποι δουλεύουν από πίσω » απάντησε η Χριστίνα Πολίτη.

Το θέμα έληξε με καυστικό σχόλιο η Έλενα Τσαβαλια: «Γιατί συζητάμε για κάτι για το οποίο το κανάλι είναι ενήμερο και συναινεί. Από τη στιγμή που το κανάλι είναι ενήμερο και συναινεί για αυτή τη διακοπή του προγράμματος… γιατί;», ενώ ο Μάρκος Σεφερλής δεν πήρε θέση λέγοντας πως «αυτό γίνεται σε άλλο σπιτάκι, οπότε ας βρουν λύση εκείνοι».

Δείτε το απόσπασμα: