Ξέσπασε ο Λιάγκας με αφορμή την Φουρέιρα: «Δεν πάει στο δια… ας τελειώσει η καριέρα μου»!

«Γιατί δεν λέμε αλήθειες στον κόσμο; Γιατί κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας»;
Η πρόσφατη εξομολόγηση της Ελένης Φουρέιρα για την καταγωγή της, αποτέλεσε αφορμή να ξεσπάσει ο Γιώργος Λιάγκας κατά του ρατσισμού που υπάρχει στην Ελλάδα και να πει έξω από τα δόντια κάποιες αλήθειες που αποφεύγουμε να παραδεχτούμε.

«Η Ελλάδα είναι μια βαθιά ρατσιστική χώρα, ξενοφοβική, το διαφορετικό δεν το αποδεχόμεθα. Οι Αλβανοί μέσα σε μία μέρα όταν έφεραν το χρυσό μετάλλιο έγιναν Έλληνες. Από Αλβανοί έγιναν Βορειοηπειρώτες και μετά έγιναν Έλληνες. Τότε ήταν καλοί που μας έφερναν τα μετάλλια, πριν ήταν Αλβανοί», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και ανέβασε του τόνους ακόμα περισσότερο… 

«Εγώ θα πω τις αλήθειες και μετά δεν πάει στο δια… ας τελειώσει η καριέρα μου. Γιατί όλοι στέλνουν τα παιδιά τους στα ιδιωτικά σχολεία; Γιατί δεν λέμε αλήθειες στον κόσμο; Γιατί κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας; Έχω βρεθεί σε παρέες πολλές φορές και η ερώτηση είναι «Πόσους Αλβανούς έχετε στην τάξη σας»; Άι στο δια…»!

«Μόνο αν λέμε αλήθειες θα γίνουμε καλύτεροι, μόνο αν δούμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη και ρίξουμε μια μούτζα μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι!», κατέληξε οργισμένος ο παρουσιαστής, έχοντας πει με τόση ειλικρίνεια πράγματα που κανείς δεν είχε τολμήσει μέχρι τώρα να αγγίξει.

//www.youtube.com/embed/kfVQF5XeOlw