Ξέσπασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Ξεκολλάτε και αφήστε…»

Γρηγόρης Αρναούτογλου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κοίταξε την κάμερα και δεν «μάσησε» τα λόγια του: «Σοβαρευτείτε λίγο!»

Με αφορμή την ιστορία του 16χρονου παίκτη που έκανε παγκόσμιο ρεκόρ στο Rising Star, τον Γιάννη Ξανθόπουλο, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ξέσπασε στο The 2night show.

[dfp_ads id=236982]

«Εδώ λοιπόν θέλω να αλιεύσω την ευκαιρία και να πω, αυτός ο νόμος για αυτό που έγινε στη Θεσσαλονίκη το σαββατοκύριακο, μπράβο στα παιδιά, μπράβο σε όλους τους μουσικούς του δρόμου, που βγήκαν και έκαναν αυτή την πορεία για το ότι οι μουσικοί του δρόμου δεν είναι επαίτες. Απορώ με αυτούς τους νόμους, ήταν παλιός ή βγήκε τώρα; Το λέω για όλους εσάς εκεί στην κυβέρνηση… Σοβαρευτείτε λίγο!

Οι μουσικοί στους δρόμους είναι κάτι που γίνεται σε παγκόσμιας κλίμακας κατάσταση, σε μεγαλουπόλεις και σε πολύ πιο ωραίες καταστάσεις από ότι εδώ. Είναι μελωδία το να ακούς κάποιον να παίζει μουσική στο δρόμο, εκτός αν είναι άφωνος, οπότε τότε πες του να σταματήσει. Αλλά επειδή οι περισσότεροι είναι πολύ καλοί μουσικοί και είναι τιμή για μία πόλη και μία χώρα να έχει μουσικούς στους δρόμους, ξεκολλάτε και αφήστε τους ανθρώπους να παίξουν μουσική. Σας παρακαλώ πάρα πολύ, είναι γελοίοι μερικοί νόμοι.»