Ξέσπασε ο Δημήτρης Μηλιόγλου για τις δηλώσεις Σφακιανάκη: «Όταν δεν τραγουδάει και μιλάει το χάνει!»

Δημήτρης Μηλιόγλου

Ο Δημήτρης Μηλιόγλου δεν κατάφερε να συγκρατήσει την αγανάκτηση του...

Ο Δημήτρης Μηλιόγλου μέσα από την εκπομπή «ΕΔΩ» ξέσπασε για τις γενικευμένες δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη σχετικά με τα ΜΜΕ όταν ρωτήθηκε για τους Ράδιο Αρβύλα.

Ο Νότης Σφακιανάκης απαντά για τη σάτιρα των Ράδιο Αρβύλα
[dfp_ads id=236982]

«Μέσα Μαζικού Εξευτελισμού» τα είπε; Γιατί μιλάτε στα «Μέσα Μαζικού Εξευτελισμού»; Είναι μια κοπέλα μπροστά σας, λέτε «δεν βλέπω τηλεόραση», παρ’ όλ’ αυτά στην τηλεόραση για να διαφημίσεις τα τραγουδάκια σου μιλάς. Ή κρατάμε μια στάση, δεν μιλάω και σνομπάρω ή μιλάω. Αν εννοεί τη συγκεκριμένη εκπομπή, τότε έχουμε πρόβλημα με τα ελληνικά μας. «Μέσα Μαζικού Εξευτελισμού» δεν είναι οι Ράδιο Αρβύλα, είναι όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Λίγο πια αυτό το δήθεν ας σταματήσει γιατί και τη δεκαετία του 90 ο κύριος Σφακιανάκης μια χαρά χρησιμοποίησε και τα «Μέσα Μαζικού Εξευτελισμού» για να κάνει πολυπλατινένιους δίσκους, για να σκάνε τα πολλά λεφτά στα μπουζούκια ο κόσμος, που λέγαμε για λουλούδια και τέτοια. Οπότε λίγο ας ηρεμήσουμε. Ας συνειδητοποιήσουμε ότι είναι 2017 και τα μαγαζιά δουλεύουν κάθε Παρασκευή και Σάββατο και μερικά κάθε Σάββατο μόνο. Ας μην υποτιμάμε τον κόσμο ο οποίος στηρίζει τα «Μέσα Μαζικού Εξευτελισμού και Επηρεασμού» και στο κάτω κάτω κύριε Σφακιανάκη μου αν επηρεάζεστε εσείς είναι δικό σας θέμα. Υπάρχει κόσμος που βλέπει, έχει κριτική σκέψη και δεν επηρεάζεται.

Λίγο πια ας ηρεμήσουμε γιατί είναι μια δουλειά και αυτή του κυρίου Σφακιανάκη, δεν είναι ούτε πρέσβης, ούτε ο μέγιστος. Είναι ένας πολύ καλός λαϊκός τραγουδιστής, αλλά όταν δεν τραγουδάει και μιλάει το χάνει. Κάνουμε αυτή τη δουλειά τόσα χρόνια και ακούμε συνεχώς από τον καθένα που δεν του αρέσουν αυτά που ακούει ότι φταίνε τα «Μέσα Μαζικού Εξευτελισμού». Έχω θέμα με τη γενίκευση. Δεν θεωρώ δουλίτσα αυτό που κάνουμε, το θεωρώ δουλειά και πάρα πολύ τίμια και πάρα πολύ λιγότερο καλά πληρωμένη από όσο θα έπρεπε να είναι γιατί κι ο κύριος Σφακιανάκης δεν δουλεύει το ίδιο όπως εμείς για να παίρνει αυτά που παίρνει. Έχω κουραστεί με τη ανοησία είμαστε σε μια εποχή πολύ δύσκολη» απάντησε σε έντονο ύφος ο παρουσιαστής.