Ξέσπασε ο Αντώνης Ρέμος: «Είναι όλοι κότες»!

Αντώνης Ρέμος

"Τόσο μίσος και τόσο κακό απέναντί μου…"

Ο Αντώνης Ρέμος, αρκετά ενοχλημένος από όσα γράφονται για αυτόν στο διαδίκτυο, ξέσπασε κατά τη διάρκεια συναυλίας του. Ο τραγουδιστής απευθύνθηκε στο κοινό και είπε δυο πράγματα…

[dfp_ads id=236982]

«Τόσο μίσος και τόσο κακό απέναντί μου… Έρχονται κάτι τέτοια βράδια σαν κι αυτό το αποψινό, που βλέπω ότι όλα αυτά είναι ένα μεγάλο ψέμα. Κι ότι η αλήθεια είναι αυτή εδώ πέρα που φαίνεται. Κι αυτό θέλω να το βάλετε καλά στο μυαλό σας, ειδικά τα νέα παιδιά, που καμιά φορά, αυτό το τόσο ευλογημένο αλλά διαβολεμένο ίντερνετ σας κάνει και πιστεύετε ότι υπάρχει ένας κόσμος άλλος. Αλλά παιδιά να ξέρετε ότι είναι ψέματα όλα.

Είναι όλοι κότες, αλλά μιλάμε για μεγάλες κότες και δεν έχει κανένας την ψυχή να έρθει μπροστά σου και να σου πει: Ρε μάγκα να σου πω κάτι; Δε σε γουστάρω και δεν θέλω να σε ξαναδώ». Το ίδιο συμβαίνει και με σας τα παιδιά. Πολλά παιδιά που κάθεστε στα θρανία σας και κάθεστε στα κομπιούτερ σας και σας απειλούν και σας κάνουν μαγκιές, μη φοβάστε είναι όλα λόγια. Πίσω από τα κομπιούτερ είναι όλοι μάγκες.

Αυτό το τραγούδι είναι αφιερωμένο σε όλους αυτούς τους ψευτόμαγκες που κάθονται πίσω από ένα κομπιούτερ. Είτε είναι δημοσιογράφοι, είτε είναι απλός κοσμάκης που μπερδεύτηκε κι αυτός και θέλει να γράψει μια βλακεία και μια κακία», είπε οργισμένος ο Αντώνης Ρέμος και τραγούδησε το «Κλειστά τα στόματα».