Ξέσπασε η Κατερίνα Καραβάτου με αφορμή τη Χούκλη! «Ας σταματήσει αυτό πια! Είναι αηδία!»

Κατερίνα Καραβάτου

Μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις! Τι είπε για τον Νίκο Χατζηνικολάου; Οι μπηχτές για τα δημοσιεύματα.

Η Κατερίνα Καραβάτου δεν κάνει συχνά ξεσπάσματα, αλλά όταν αυτό συμβαίνει, το κάνει με σοβαρότητα και βαρύτητα ώστε να καταστεί σαφές το μήνυμα της, σε εκείνους στους οποίους απευθύνεται. Με αφορμή την Μαρία Χούκλη, η οποία πλέον δεν παρουσιάζει το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, αλλά και το πως συνέβη η αποχώρηση της από το κανάλι, η Κατερίνα Καραβάτου αναφέρθηκε στην δική της παλαιότερη περίπτωση, ή και σε άλλες…

Ο Alpha και τα δημοσιεύματα
[dfp_ads id=236982]

«Ξέρω ότι η Έλενα Πολυκάρπου είχε την είδηση πολύ καιρό, αλλά δεν την είχε πει, γιατί δεν θέλανε να βγει κάτι στον αέρα πριν ανακοινωθεί κάτι στην ίδια την κυρία Χούκλη. Πριν γίνει επίσημα γνωστό με έναν άλλο τρόπο. Και λέω ρε παιδί μου, αυτό το πράγμα έχει συμβεί και σε εμένα, έχει συμβεί και σε πάρα πολλούς ανθρώπους στην τηλεόραση, έχει συμβεί και στις δικές σας δουλειές. Πώς κάποιος μαθαίνει κάτι που τον αφορά τόσο πολύ άμεσα, από αλλού. Αυτό το πράγμα, ειλικρινά μπορεί να με τρελάνει. Γιατί το έχω νιώσει κιόλας πως είναι αυτό. Δεν είναι ωραίο. Θυμάμαι επί της παλιότερης διοίκησης του Alpha έμαθα ότι η εκπομπή για την οποία προετοιμαζόμασταν, κόβεται, λίγες ημέρες πριν, από αλλού.

Κατερίνα Καραβάτου κατά Alpha: «Αυτό που συνέβη με την τότε διοίκηση ήταν φρικτό»

Το είχαν πει αλλού οι άνθρωποι αυτοί, αλλά δεν το είχαν πει στους άμεσα ενδιαφερόμενους. Και δεν μιλάω βέβαια μόνο για τον εαυτό μου, μιλάω για όλη τη βδομάδα που υπήρχε στην εκπομπή, τους ανθρώπους που ήταν πίσω από τις κάμερες. Μια πολύ μεγάλη ομάδα. Γιατί όπως ξέρετε, σε μια εκπομπή στην τηλεόραση είναι πολύς κόσμος, και χωρίς τον πολύ κόσμο δεν βγαίνουν και οι εκπομπές, χρειάζεται αυτός ο κόσμος» είπε η Κατερίνα Καραβάτου και συμπλήρωσε:

«Ανεξάρτητα τώρα από την κυρία Χούκλη, δράττομαι της ευκαιρίας και λέω, γιατί να βγαίνουν δημοσιεύματα τύπου ερωτηματικό… «ποιοί να είναι αυτοί» και να κάθεσαι και να λες «μπα, μήπως είμαι εγώ; Ο άλλος; Ο παράλλος;». Και μετά μπορεί να διαρρέει κι άλλη είδηση, τύπου πιο ονομαστικά, αλλά μετά μπορεί ο άλλος να την παίρνει πίσω. Όλα αυτά τα πράγματα, είναι το λιγότερο που μπορώ να πω, πάρα πολύ άσχημα. Για ποιο λόγο να γίνονται; Δεν μπορώ να καταλάβω. Για ποιο λόγο κάποιος δεν παίρνει την ευθύνη των λόγων του και να πει …κοιτάξτε να δείτε τι γίνεται παιδιά, αυτά τα πράγματα πάνε έτσι κι έτσι, εμείς μέχρι τότε θέλουμε αυτό κι αυτό, άντε γεια σας διαφορετικά.»

Κρατερός Κατσούλης: «Μπορώ να πω γιατί γίνονται όλα αυτά; Γιατί στην λεγόμενη ελληνική showbiz, αυτό που λέγαμε στις προηγούμενες εκπομπές, υπάρχουν άνθρωποι που είναι ανήθικοι και χυδαίοι.»

«Αυτά νομίζω έπρεπε να έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί. Έχουν γίνει τέτοια πράγματα και εγώ σας μιλώ για τη δική μου ιστορία που έχει και πάρα πολλά χρόνια πριν. Κι όταν μάλιστα τότε είχα βγει, είχαν υπάρξει και άνθρωποι που είχαν πει «τι μας παραπονιέται αυτή;». Και λέω ότι δεν αναφέρομαι στην υπόθεση της κυρίας Χούκλη, γιατί εγώ δεν έχω τα δεδομένα να το κάνω αυτό και δεν το ξέρω κιόλας. Αλλά αναφέρομαι σε περιπτώσεις που έχουν συμβεί σε εμένα, που ξέρω ότι έχουν συμβεί και σε άλλους ανθρώπους και είμαι σίγουρη ότι συμβαίνει και σε άλλες δουλειές. Γιατί όλο αυτό το πράγμα; Σου κάνει εντύπωση όλο αυτό το πράγμα. Εγώ δεν πιστεύω ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές αν συμβαίνουν, πρέπει να μένουν έτσι, χωρίς να αντιμετωπίζονται με κάποιο τρόπο.»

Για τη Μαρία Χούκλη και τον Νίκο Χατζηνικολάου

«Δεν δέχτηκε τίποτα από αυτά τα πράγματα. Μπορεί να της έκαναν τις προτάσεις και καλά έκαναν, γιατί η Μαρία Χούκλη είναι μια κυρία με «Κ» κεφαλαίο. Μπορεί οι άνθρωποι να θέλησαν για το δελτίο τους τον Νίκο Χατζηνικολάου. Εγώ έχω συνεργαστεί, αν μπορούσα να το πω, ήταν διευθυντής μου, αυτό εννοώ, και τον εκτιμώ βαθύτατα και θεωρώ ότι είναι κορυφαίος. Προφανώς είναι μία, όχι απλώς άριστη επιλογή, αλλά ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να συμβεί σε ένα δελτίο. Είναι κοινός τόπος. Φαντάζομαι πως τώρα όλα τα δελτία ειδήσεων την βλέπουν διαφορετικά, θα κάνουν διαφορετικές συσκέψεις, γιατί ο Νίκος Χατζηνικολάου επιστρέφει ως άνκορμαν, που έχει να το κάνει πολλά χρόνια και όλοι ξέρουμε ότι όταν έφυγε από το MEGA που είχε την τεράστια επιτυχία, έκανε το ALTER κανάλι. Πήγε εκεί πέρα και τράβηξε όλο τον κόσμο, δεν είναι κανένας τυχαίος ο άνθρωπος, για όνομα του Θεού έτσι.»

Νίκος Χατζηνικολάου: Πώς πήρε από τη Μαρία Χούκλη την καρέκλα του κεντρικού παρουσιαστή ειδήσεων;
Τα μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις…

Κατερίνα Καραβάτου: «Απλώς ας σταματήσουν όλα αυτά τα πράγματα. Ξαναλέω δράττομαι της ευκαιρίας γιατί και όλο αυτό το διάστημα για άλλους ανθρώπους, όχι για την κυρία Χούκλη και για αυτό είπα ότι δεν αναφέρομαι σε αυτή την περίπτωση, αρχίζουν να διαρρέουν πράγματα, ή μικρούτσικες κινησούλες ανθρώπων που δεν έχουν το θάρρος της γνώμης τους. Ας σταματήσει αυτό πια! Είναι αηδία όλο αυτό το πράγμα.»

Κρατερός Κατσούλης: «Για αυτό υπάρχει και η δικαιοσύνη. Όποιος θέλει μπορεί να καταφύγει και να υπάρξει μια άλλη διαδικασία.»