Ξέσπασε η Μιχαλονάκου για Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά: «Συνεχίζουν να σερβίρουν έναν τηλεοπτικό χυλό»

«Ο Γιώργος Λιάγκας να περιοριστεί αν θέλει στην αποτυχημένη παρουσία του ως υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ και να...»

Καλεσμένη στο «Μη χανόμαστε» η Βίκυ Μιχαλονάκου ξέσπασε μιλώντας για την εποχή του Ερωτοδικείου και το πως χαρακτηρίστηκε η εκπομπή, ενώ στη συνέχεια της κουβέντας της με τη Ναταλία Γερμανού επιτέθηκε λεκτικά στον Γιώργο Λιάγκα.

«Εγώ απορώ με τον Γιώργο Λιάγκα γιατί άφησε το κοστούμι του πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ και αντί να ηγηθεί της αγροτικής επανάστασης, άφησε του μπαμπακοπαραγωγούς, τα τρακτέρ του θεσσαλικού κάμπου στην τύχη τους και προτίμησε να είναι και προτίμησε να είναι ένας σεμνός παρουσιαστής μεταξύ καρμπονάρας, παπ… και της ξανθιάς συζύγου του. Παρασύρθηκε από την τηλεοπτική δόξα, στην άβυσσο έπεσε βέβαια της τηλεοπτικής μανίας. Και με ενοχλεί πάρα πολύ αυτό όλο το βλαχομπαρόκ το οποίο αναπαράγεται από την ελληνική τηλεόραση το ζεύγος Λιάγκα – Σκορδά. Τόσο πολύ άραγε είναι υπερευτυχείς για την επιτυχία τους την τηλεοπτική και τον ερωτά τους, ενώ συνεχίζουν να σερβίρουν έναν τηλεοπτικό χυλό. «Ουαί υμίν γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές». Ο Γιώργος Λιάγκας να περιοριστεί αν θέλει στην αποτυχημένη παρουσία του ως υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ και να επιστρέψει πάραυτα στην Λάρισσα ως νεο- βουκόλος των ημιμαθών και των αγράμματων.»

Από τα πηρά της δημοσιογράφου δεν ξέφυγε και η Ελένη Μενεγάκη: «Κι εσύ Ελένη και κάθε Ελένη της επαρχίας κοιμωμένη και της Αθήνας εστεμένη, ως πότε θα αντέξει το σκοινί, οπότε θα αντέξεις στη σκηνή και δε θα σπάσει το γυάλινο γοβάκι σου. Δε θέλω να γίνω Κασσάνδρα κακών μηνυμάτων, αλλά πολύ φοβάμαι, δεν είναι και ωραίο θέαμα μιας ξεπουπουλιασμένης, κρεμασμένης Barbie, όταν η επιτομή της μεγεγάκειας ελαφρότητας σεξουαλικής ξανθιάς θα περάσει. Όταν θα εφορμήσουν ανέστιες νοικοκυρές, νεόπτωχες, άνεργες, φοιτήτριες, τότε θα υποκύψει η μενεγάκεια ελαφρότητα.»