Ξέσπασε η Καίτη Φίνου για τη συνέντευξη στο MEGA με ΜΙΑ

Το ειρωνικό «ευχαριστώ» στην εκπομπή...

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ξέσπασε η Καίτη Φίνου μετά την προβολή της τηλεοπτικής της συνέντευξης στο MEGA με ΜΙΑ και στην Χριστίνα Πολίτη. Η ηθοποιός μίλησε χτες στη μονταρισμένη συνέντευξη για τις σχέσεις της ζωής της, αλλά και το πως βρέθηκε να μένει στο σπίτι του ηθοποιού, ωστόσο φαίνεται πως ο εκνευρισμός της προέκυψε από το γεγονός πως δεν έγινε καμία αναφορά στην παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, ο οποίος ήταν άλλωστε και ο λόγος που έκανε εξαρχής αυτή τη συνέντευξη. 

«Ευχαριστώ την εκπομπή Mega με μία (ειρωνικά το ευχαριστώ) που ξεπέταξε έτσι μία ολόκληρη συνέντευξη,χωρίς να αναφερθεί στην παράσταση που παίζω.
Εμείς οι ηθοποιοί λέμε κάποιες κρυφές λεπτομέρειες απ’την ζωή μας,για να μπορέσουμε να περάσουμε την παράσταση που παίζουμε.Όμως σήμερα δεν έγινε ούτε αυτό.Ανύπαρκτη συνέντευξη,σαν να βγήκα να πω μόνο για τις σχέσεις που είχα και να τις κατηγορήσω.Ντροπή γιατί τελικά τα «προνόμια τα έχουν (τον χρόνο τον τηλεοπτικό) μόνο οι των κυκλωμάτων.
Υ.Γ Σαφώς και σε όσα προανέφερα δεν τοποθετώ την δημοσιογράφο Χριστίνα Πολίτη,γιατί μου πήρε συνέντευξη για τα πάντα,χωρίς να γνωρίζει-απο την στιγμή που την παραδίδει-τι θα παιχθεί.» έγραψε η ηθοποιός.


Ενώ με νέα της ανάρτηση, ξεκαθάρισε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με τη Χριστίνα Πολίτη, η οποία έκανε μια ολοκληρωμένη συνέντευξη για όλα:
«Η Χριστινα Πολίτη δεν άφησε ετσι το θέμα.Έβγαλε ολη την συνέντευξη σε 2 μέρη μέσα από το σαιτ της.
Ευχαριστώ Χριστίνα,ευχαριστώ Βασίλη!!!»


Δείτε εδώ τη συνέντευξη για την οποία μιλά