Ξέσπασε η Γερμανού για τις ομοφοβικές δηλώσεις Τερλέγκα: «Αν είχε κόρη και του γινόταν …τανάρα δεν θα τον πείραζε καθόλου»!

«Αυτό είναι το παράδειγμα του πατέρα που δεν θα έπρεπε να μεγαλώνει εκείνος τα παιδιά, ας αφήσει το μεγάλωμα στη μάνα που ελπίζω να έχει άλλες απόψεις».

Οι ομοφοβικές δηλώσεις του Βασίλη Τερλέγκα στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, προκάλεσαν την απόλυτα δικαιολογημένη έκρηξη της Ναταλίας Γερμανού το μεσημέρι της Πέμπτης. Ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, ανέφερε τα εξής: «Δύο πράγματα με ενδιαφέρει να μην μπλέξουν τα παιδιά μου, σε ποτά τσιγάρα ναρκωτικά και ομοφυλοφιλία. Τα γλίτωσα και τα δύο. Αν γινόντουσαν ομοφυλόφιλοι δεν θα μπορούσα να το χειροκροτήσω. Δίπλα τους θα ήμουνα γιατί είναι παιδιά μου. Θα έφευγα από αυτή τη ζωή με ένα παράπονο. Τι να σου πω τώρα ρε Γρηγόρη; Με φέρνεις σε δύσκολη θέση. Να στην πω φόρα παρτίδα; Ε, δε γουστάρω να τον παι…ει ο γιος μου! Να ήταν κορίτσι να σου πω εντάξει, βγάλε τα μάτια σου! Κορίτσι είναι, φυσιολογικότητα»!

Φανερά αγανακτισμένη, μετά την προβολή του βίντεο, η Ναταλία Γερμανού ξέσπασε λέγοντας: «Σαν να μας λέει «Αν είχα μια κόρη και ήθελε να γίνει ξεκ…ο δεν θα με πείραζε». Δηλαδή, αν είχε κόρη και του γινόταν …τανάρα, δεν θα τον πείραζε καθόλου. Το να έχει μια κόρη που θα την κοροϊδεύει η παρέα της και δεν θα έχει τον σεβασμό των συντρόφων της, δεν τον πειράζει. Τον ενοχλεί το να έχει γιο ομοφυλόφιλο. Νομίζω ότι αυτές οι δηλώσεις μας δείχνουν ότι ο Μεσαίωνας είναι μια πάρα πολύ ωραία εποχή, είμαστε βαθύτατα χωμένοι μέσα του, σβήστε από το ημερολόγιό σας το 2016, είναι μία πλάνη. Δεν ζούμε στο 2016, αλλά στο 1380, είμαστε βαθιά χωμένοι. Ο Γρηγόρης προσπάθησε να διαφωνήσει και όσο διαφωνούσε, τόσο φούντωνε. Περίμενες από τον Βασίλη Τερλέγκα να πει ότι δηλώνω ανοιχτόμυαλος και θα τραγουδήσω στο gay pride; Όχι. Αλλά τέτοιος σκοταδισμός στο μυαλό ενός ανθρώπου δεν τον περίμενα ειλικρινά. Αυτό είναι το παράδειγμα του πατέρα που δεν θα έπρεπε να μεγαλώνει εκείνος τα παιδιά, ας αφήσει το μεγάλωμα στη μάνα που ελπίζω να έχει άλλες απόψεις».