Ξέσπασε η Ελεονώρα Μελέτη: «Έχω στείλει γλάστρα στη Φαίη! Δεν αντέχω άλλο…»

«Mιλάμε για το απόλυτο ξέσκισμα της σάρκας από τα γεράκια- κοράκια»! - «Ο Γιώργος έχει προσβάλει πολλές φορές ανθρώπους και... αναφέρομαι σε δική μου υπόθεση που είχαμε για πολλά χρονιά...»

Mε αφορμή τη διαμάχη που είχαν σήμερα στο Πρωινό, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας για τα μεσημεριανά και τον τρόπο που γινόντουσαν, ξέσπασε  η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από την εκπομπή της.

Η παρουσιάστρια μίλησε για τον τρόπο που της έχουν φερθεί οι μεσημεριανές εκπομπές τονίζοντας τα εξής: «Σ΄ένα πράγμα θα συμφωνήσω με τον Λιάγκα για πρώτη φορά στα χρονικά. Για τα μεσημεριανά όπως τα κάνατε τότε…Τότε μιλάγαμε για το απόλυτο ξέσκισμα της σάρκας από τα γεράκια- κοράκια, μιλάμε δεν χαρίζανε κάστανο. Ίσως και γι΄αυτο συμφωνώ με την Φαίη πως είχαν τηλεθέαση. Διότι παίρνανε ένα πρόσωπο και τον ξεσκίζανε από το πρωί ως το βράδυ αλύπητα, ανελέητα και με τα χειρότερα…. Έχω κινηθεί νομικά σε όλα τα κανάλια. Μην τα πιάσουμε γιατί θα λένε ότι κλαίγομαι»… 

«Και ο Γιώργος έχει κάνει πλάκες αρκετές και δεν έχει κάνει μεσημέρι. Ο Γιώργος έχει κάνει δελτίο, όπως και εγώ έχω ξεκινήσει από το δελτίο του ANT1, έχει κάνει lifestyle, έχει και βραδινά σόου…Αλλά μερικές φορές, το σχόλιο του παίρνει τη μορφή της σκληρής κριτικής και άλλες άδικης κριτικής. Γιατί ο Γιώργος με τον αυθορμητισμό του, έχει προσβάλει πολλές φορές ανθρώπους και ανθρώπους που δεν είναι δημόσια πρόσωπα και αναφέρομαι σε δική μου υπόθεση που είχαμε με τον Γιώργο για πολλά χρονιά και τελικά το λύσαμε….»

Για την περίοδο που η Φαίη έκανε μεσημεριανό είπε: «Έχω στείλει στην εκπομπής της Φαίης Σκορδά -από το νοσοκομείο που νοσηλευόμουνα για δυο μήνες- μια γλάστρα επώνυμα στη Φαίη και την Ζήνα Κουτσελίνη και τους είχα γράψει… «Δεν αντέχω άλλο! Δεν υπάρχουν άνθρωποι κακοί, υπάρχουν μόνο άνθρωποι που υποφέρουν»!

Δείτε το βίντεο