Ξεσπά η σύντροφος του Κωνσταντίνου Βασάλου! «Αν είναι δυνατόν! Τις τελευταίες μέρες…»

Κωνσταντίνος Βασάλος

Όσο οι Μαχητές και οι Διάσημοι τρολάρουν τον Κωνσταντίνο Βασάλο για τα φλερτ του εντός Survivor... τι συμβαίνει έξω;

Η Βασιλική Αγιαννοπούλου κάνει σαφή τη θέση της σχετικά με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ξεσπώντας για όλα τα μηνύματα που έχει δεχτεί το τελευταίο διάστημα που ο Κωνσταντίνος φαίνεται να έχει έρθει πιο κοντά με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, αλλά και να έχει κλέψει την καρδιά της Sabriye που συμμετέχει στο Survivor της Τουρκίας.

[dfp_ads id=236982]

«Όσον αφορά σε αυτό που έγραψα στο προφίλ μου δεν αφορούσε τον Κωνσταντίνο. Δεν μπορεί να φοβάμαι να γράψω το οτιδήποτε. Σαφώς δεν έχω φρικάρει και δεν ασχολούμαι καν με αυτά που δείχνουν στο παιχνίδι. Πολλές φορές δεν το βλέπω καν.
Αν είναι δυνατόν, από Τουρκία τις τελευταίες ημέρες μου έρχονται κατά ριπάς μηνύματα. Αυτά δεν είναι σοβαρά.
Με έχουν κουράσει και οι Έλληνες και οι Τούρκοι θαυμαστές και θαυμάστριες και δημοσιογράφοι. Δεν θέλω να ασχολείται κανείς μαζί μου. Η προσωπική ζωή αφορά μόνο εμένα και κανέναν άλλο. Δεν θέλω καμία άλλη αναφορά στο πρόσωπο μου και στη ζωή μου. Δεν θέλω να μου ξαναστείλει κανένας μήνυμα για το συγκεκριμένο θέμα. Το τι είμαι και ποια είμαι το ξέρουμε εγώ και οι άνθρωποι που σχετίζονται μαζί μου. Αναφορά δεν θα δώσω σε κανέναν. Σεβαστείτε ότι έχουμε και οικογένειες» ανέφερε η Βασιλική Αγιαννοπούλου.