Ξεσπά ο Όμηρος Ευστρατιάδης: «Ηλίθιοι είναι αυτοί που το είπαν!»

Ο σκηνοθέτης μιλά ανοιχτά μπροστά στην κάμερα...

Σε συνέντευξη του στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» ο σκηνοθέτης Όμηρος Ευστρατιάδης μίλησε για την συνεργασία του με την Αννίτα Πάνια και ξέσπασε αναφερόμενος στα σχόλια σχετικά με το περιεχόμενο των ταινιών του…

Η συνεργασία με την Αννίτα Πάνια
[dfp_ads id=236982]

«Η συνεργασία μου με την Αννίτα Πάνια ήταν άψογη. Αλλά η Αννίτα τώρα που είναι στο Epsilon, δεν πήγα εγώ μαζί γιατί εντάξει, κουραστήκαμε ο ένας από τον άλλον, φτάνει. Αλλά η Αννίτα πάει πολύ καλά και εύχομαι να πηγαίνει πάντα καλά. Σε κάτι καινούριο θα ήθελα να ξανασυνεργαστώ, αλλά μια από τα ίδια όχι. Γιατί η Αννίτα μη νομίζεις ότι είναι μόνο αυτή που βλέπεις, μπορεί να κάνει τα πάντα.»

Οι ταινίες που κάποιοι χαρακτήρισαν πορνογραφικές

«Χαρακτήρισαν ότι έκανα πορνογραφικές ταινίες και λέω τόσο ηλίθιος θα ήμουν να κάνω πορνογραφική ταινία και να έχω σκηνογράφο τον Διονύση Φωτόπουλο, μουσική τον Μάνο Λοίζο, διευθυντή φωτογραφίας τον Σταμάτη Τρύπο και τον Άλκη τον Σταύρου. Και να παίζουν η Ναθαναήλ, η Αννουσάκη, η Φόνσου, ο Μπάρκουλης, ο Άλκης Γιαννακάς. Τόσο ηλίθιος είμαι να πάρω αυτούς τους ανθρώπους όλους για να κάνω πορνό; Ήταν ηλίθιοι αυτοί που το είπαν για μένα.»