Ξεσπά ο Νίκος Μουρατίδης κατά της οικογένειας Παντελίδη: «Έχουν κάνει την υπόθεση… τσίρκο»

Νίκος Μουρατίδης

«Βεβαίως και πρέπει να μάθει η οικογένεια τι συνέβη, αλλά όχι με αυτή τη δημοσιότητα. Να μάθει μυστικά τι έγινε και τελείωσε».

Στην εκπομπή “Επιτέλους σαββατοκύριακο” βγήκε σε ζωντανή σύνδεση ο Νίκος Μουρατίδης, ο οποίος σχολίασε για την υπόθεση του Παντελή Παντελίδη.

[dfp_ads id=236982]

«Το παρακολουθώ το θέμα και πραγματικά θλίβομαι με όλο αυτό το κανιβάλισμα και όλο αυτό το τσίρκο που έχει γίνει με τον θάνατο αυτού του παιδιού. Και που το τροφοδοτεί συνέχεια ακόμα και η ίδια του η οικογένεια, δεν είμαι καθόλου σύμφωνος. Αυτή η ιστορία με τον Παντελίδη, τον άνθρωπο θα τον αφήσουν να ησυχάσει; Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τον θάνατό του και ακόμα γίνεται τσίρκο αυτός ο θάνατος. Βεβαίως και πρέπει να μάθει η οικογένεια τι συνέβη, αλλά όχι με αυτή τη δημοσιότητα. Να μάθει μυστικά τι έγινε και τελείωσε. Έχουμε δύο μητέρες στο παρελθόν που τα παιδιά τους δολοφονήθηκαν, του Γρηγορόπουλου και του Παύλου Φύσσα. Δεν βλέπω να έχουν κάνει τα παιδιά τους τσίρκο. Αυτό γιατί γίνεται με τον Παντελή Παντελίδη και δεν τον αφήνουν να ησυχάσει;», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Μουρατίδης.

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε.