Ξεσπά ο Γιάννης Παπαμιχαήλ για τα δημοσιεύματα: «Θα τους τσακίσω»

«Είπαν ότι είμαι τρελός και ανισόρροπος»

Το είπε και το έκανε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, παρά το ότι ήταν κρυωμένος βρέθηκε στο Πρωινό για να δώσει απαντήσεις γύρω από τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν και τα οποία τον φωτογράφιζαν αναφέροντας πως εισήχθη σε κλινική για λόγους ψυχικής υγείας. Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξέσπασε στην εκπομπή καθώς υποστήριξε πως τα δημοσιεύματα ήρθαν σε εποχή που ετοιμάζεται να υλοποιήσει μεγάλα επαγγελματικά σχέδια…

«Όπως ξέρεις πολύ καλά και ξέρει και ο περισσότερος κόσμος, με το 80 -90 % των δημοσιογράφων διατηρώ μια άριστη σχέση. Υπάρχει όμως και η σαπίλα του 10% η οποία εμμένει να με «χτυπάει» εμένα, αλλά και άλλους. Ξέρω πολύ καλά ποιοι τροφοδοτούν αυτές τις φυλλάδες και αυτή τη στιγμή έχω αποφασίσει πως enough is enough. Δηλαδή από τώρα και στο εξής θα πέφτουν αγωγές.»

«Έλεγε το δημοσίευμα, ότι μπήκα σε ψυχιατρική κλινική, ότι φλερτάρω με το θάνατο, υπονοώντας ότι κάνω σκληρά ναρκωτικά, γιατί αν φλέρταρα με το θάνατο θα ήμουν σε κάποιο άλλο νοσοκομείο, δεν θα ήμουν σε ψυχιατρική κλινική και χίλιες άλλες δύο μπούρδες και βλακείες. Είπαν ότι είμαι τρελλός και ανισορροπος. Ξέρω ποιοι είναι οι συγκεκριμένοι καραγκιόζηδες. Αυτό πια θα σταματήσει. Θα τους τσακίσω. Δεν έχουν να κάνουν μόνο με εμένα, έχουν να κάνουν και με μία μεγάλη εταιρεία και οι Αμερικάνοι δεν παίζουν με αυτά. Δε θα έρθει λοιπόν εμένα ένας καφετζής να μου καταστρέψει το ίματζ.»

«Αυτού το λεχρίτη στην εφημερίδα όχι μόνο θα του πάω τις αιματολογικές, θα του πάω και τις τοξικολογικές να του τα τρίψω στη μούρη. Αυτό το πράγμα πρέπει να σταματήσει. Είμαι 45 χρονών, δεν μπορώ να απολογούμαι για πράματα που δεν έχω κάνει.» λέει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

https://www.youtube.com/embed/je2moLZr0A8