Ξένια Καλογεροπούλου: «Έχω στην τράπεζα πέντε ευρώ»!

«Είμαι πολύ μόνη στο σπίτι, οπότε το βράδυ με περιμένει μόνο η γάτα μου»...

Σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές της εμφανίσεις η Ξένια Καλογεροπούλου βρέθηκε σήμερα στο Πρωινό του ΑΝΤ1. Η σπουδαία ηθοποιός μίλησε για την παράσταση που ετοιμάζει στο Εθνικό Θέατρο, αλλά και για την προσωπική της ζωή και την καθημερινότητά της.

«Είμαι σε μια περίεργη φάση γιατί έχασα πρόσφατα τον άντρα μου και είμαι πολύ μόνη στο σπίτι, οπότε το βράδυ με περιμένει μόνο η γάτα μου, αλλά κάνουμε πάρα πολύ καλή παρέα με τη γάτα. Με ανακουφίζει πολύ όταν έρχομαι κουρασμένη να έρχεται αγκαλίτσα η γάτα και να χαλαρώνουμε μαζί. Έχω και καλούς φίλους, αλλά αυτό τον καιρό δεν βλέπω κανέναν, έχω καλογερέψει.», εξομολογήθηκε η Ξένια Καλογεροπούλου. 

Η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι στα νιάτα της είχε κάνει κόντρες στην Πανεπιστημίου: «Ήμασταν παλιά με τον άντρα μου ξημερώματα στην Πανεπιστημίου ο καθένας με το αυτοκίνητό του, ο δρόμος ήταν άδειος και κάναμε κόντρες».

Λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης, η Ξένια Καλογεροπούλου αποκάλυψε ότι: «Τώρα δεν μπορώ να κάνω ταξίδια, δεν έχω φράγκο. Έχω στην τράπεζα πέντε ευρώ αυτή τη στιγμή και χρέη. Νομίζω ότι είναι πάρα πολύς κόσμος σε αυτή την κατάσταση»

//www.youtube.com/embed/aucIzTzFYHk

Διαβάστε ακόμα:

Ο Χάρης Ρώμας μιλάει ανοιχτά για τις σεξουαλικές του επιλογές

Τέλος στη συνεργασία του Νότη Σφακιανάκη με το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται

Ο Χρήστος Φερεντίνος επιστρέφει με δημοφιλές τηλεπαιχνίδι από τα παλιά!