Για τα γυρίσματα της διεθνούς κινηματογραφικής παραγωγής με πρωταγωνιστή τον Μπραντ Πιτ στο Δημαρχείο Αθηνών μίλησε ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, στην κάμερα της εκπομπής «Buongiorno». Ο ίδιος περιέγραψε το κλίμα που επικράτησε στην πλατεία Κοτζιά, τονίζοντας ότι το σκηνικό θύμιζε Χόλιγουντ.
«Θύμισε Χόλιγουντ η Κοτζιά. Γέμισε με κορυφαίους ηθοποιούς, ο Μπραντ προφανώς και ήτανε και ένα μικρό κοριτσάκι, το οποίο καταλαβαίνω ότι υποδύεται την κόρη του, νομίζω αυτό έκλεψε τις παραστάσεις. Διήρκησε περίπου 7 με 8 ώρες, 4 ώρες όμως ήταν εδώ ο Μπραντ και κυρίως έγινε στο ληξιαρχείο. Ήταν επιλογή τους να γίνει στο Ληξιαρχείο. Δηλαδή είχανε ψάξει αρκετά τους χώρους. Ακριβώς, έχουν υπογραφεί συμβόλαια για να μπορέσουνε να παρουσιαστούν τα πράγματα και εμείς να μην έχουμε πει το παραμικρό. Οπότε έγινε στο Ληξιαρχείο, το είχαν επιλέξει εκείνοι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Είχαν έρθει δηλαδή αρκετές φορές να δουν τους χώρους και έκριναν ότι είναι το καλύτερο και μάλιστα έγινε Bank of Brussels. Δηλαδή είναι η τράπεζα των Βρυξελλών. Τα γυρίσματα λοιπόν έγιναν εκεί. Πάρα πολύς κόσμος. Και σωσίες. Σίγουρα ένας που είδαμε του Μπραντ», υπογράμμισε.
Και πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να πω αν είχα επικοινωνία με τον Μπραντ Πιτ. Είναι από τα σημεία αυτά που δεν μπορώ να αναφέρω τίποτα απολύτως, όμως μπορώ να πω με μεγάλη μου σιγουριά ότι έκανε πολύ μεγάλη καλό η παρουσία του συνολικά στη χώρα μας. Όχι και μάλιστα και πάρα πολλοί φίλοι μου και ακόμα περισσότερες φίλες μου, μας παίρνανε τηλέφωνο ότι πώς μπορούμε να τον δούμε, είχαν στηθεί απ’ έξω.
Σκηνές θαυμασμού που δείχνουν ακριβώς ότι είναι ένας τεράστιος αστέρας του Χόλιγουντ. Είναι σε εξέλιξη άλλες δύο μεγάλες παραγωγές. Ελπίζω μία από αυτές να καταλήξει και αυτή στην Αθήνα και να μπορέσουμε να έχουμε και άλλους κορυφαίους ηθοποιούς και τους θαυμαστές τους να τους θαυμάζουν από κοντά».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ