Ξάφνιασε ο Πάνος Μεταξόπουλος στο SYTYCD: «Όταν η Ελένη Φουρέιρα κάθισε δίπλα μου είχα πρόβλημα…»

Πάνος Μεταξόπουλος

Ο Πάνος Μεταξόπουλος αποκάλυψε στον αέρα του SYTYCD την αρχική δυσαρέσκεια του για την Ελένη Φουρέιρα στην κριτική επιτροπή.

Ο Πάνος Μεταξόπουλος δεν μασάει τα λόγια του και αναφέρθηκε στον αέρα του SYTYCD στην αρχική του αντίθετη άποψη που η Ελένη Φουρέιρα ήταν μαζί του στην κριτική επιτροπή του show χορού. Παραδέχτηκε ωστόσο, πως με τη χθεσινή της εμφάνιση στην σκηνή του …έκλεισε το στόμα.

«Καταρχήν σίγουρα μου αρέσει η φωνή σου πάρα πολύ και ειδικά τώρα που το τραγούδησες το ζωντανό μου άρεσε πολύ περισσότερο. Είσαι πραγματικά πολύ καλή χορεύτρια. Δηλαδή αν δούλευες επί της ουσίας χορευτικά και μόνο, έχεις την έφεση και έχεις το πείσμα που είπε και ο Κωνσταντίνος. Εγώ δεν έχω δουλέψει ποτέ μαζί σου, αλλά το βλέπω δίπλα μου πώς κάθεσαι τόσο καιρό και πως συμπεριφέρεσαι.

[dfp_ads id=236982]

Οφείλω να ομολογήσω κάτι… Όταν η Ελένη κάθισε δίπλα μου, είχα πρόβλημα γιατί είμαι κομπλεξικός. Έλεγα γιατί η Ελένη, αφού δεν είναι χορεύτρια. Εγώ σπούδασα τόσα χρόνια χορό, η Ελένη δεν σπούδασε. Ελένη σήμερα μου βούλωσες το στόμα μου. Γιατί ειλικρινά στο λέω, ο χορός είναι μέσα σου και δείχνεις το σπουδαιότερο για μένα ένα σεβασμό που για εμένα είναι το μεγαλύτερο για όλους μας.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το SYTYCD!