X Factor: Ξέσπασε ο Μπάμπης Στόκας κατά του κοινού! «Μην γίνουμε το Survivor 2…»

Μπάμπης Στόκας

«Ο κόσμος πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβει ότι δεν ψηφίζουμε τον Καλαματιανό επειδή είμαστε από την Καλαμάτα».

Ο Μπάμπης Στόκας έχει χάσει στα τελευταία τρία live του X Factor τους Radio Waves και τους Coda Project. Τα δύο γκρουπάκια ήταν εξαιρετικά και ήταν πραγματικά άδικο το ότι έφυγαν. Και στις δύο αποχωρήσεις, ο γνωστός τραγουδοποιός είχε εκφράσει ξανά τη δυσαρέσκειά του για το πώς επιλέγει το τηλεοπτικό κοινό να ψηφίσει.

[dfp_ads id=236982]

«Εγώ δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς κάνουμε εμείς εδώ. Τα παιδιά, αυτοί που διαλέξαμε, είναι όλοι καλοί, έχουν καλά θετικά στοιχεία και αρνητικά κάποιες μέρες. Καθόμαστε και λέμε μία μέρα “δεν τα πήγες πολύ καλά” ή στον άλλον “ήσουν καταπληκτικός”. Ο “καταπληκτικός” φεύγει και ο “δεν τα πήγες πολύ καλά” μένει. Υπάρχει ένα ζήτημα εδώ, τι ακριβώς κάνουμε;

Η έκπληξη στον Σάκη Ρουβά για τον γάμο του!

Έχει καμιά σημασία να πω εγώ ότι “δεν τα πήγες καλά σήμερα” ή ότι “ήσουν πάρα πολύ καλός”; Ο κόσμος πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβει ότι δεν ψηφίζουμε τον Καλαματιανό επειδή είμαστε από την Καλαμάτα. Τον ψηφίζουμε γιατί είναι καλός. Αν δεν συμβεί αυτό, δεν έχει κανένα νόημα όλη αυτή η διαδικασία. Ο κόσμος πρέπει να είναι μαζί μας σε αυτό. Μην γίνουμε το Survivor 2…», είπε μεταξύ άλλων ο Μπάμπης Στόκας.

Δείτε όσα είπε ο Μπάμπης Στόκας στο X Factor…