X Factor: Τους πάγωσε ο Στέλιος Ρόκκος – «Με έχει πιάσει μια κατάθλιψη»

X Factor

"Σήμερα δεν είμαι πολύ καλή παρέα" ομολόγησε ο μέντορας του X Factor.

Στον μεγάλο τελικό του X Factor live show καλησπέρισε τη νύχτα της Κυριακής ο Ανδρέας Γεωργίου τους τέσσερις κριτές καθώς και το τηλεοπτικό κοινό του MEGA. Όταν ο παρουσιαστής του λαμπερού μουσικού τάλεντ σόου έδωσε όμως τον λόγο στον Στέλιο Ρόκκο, μάλλον δεν περίμενε την απάντηση που θα λάμβανε.

Πιο συγκεκριμένα, oΣτέλιος Ρόκκος εξομολογήθηκε πως έχει μια περίεργη ομολογουμένως ψυχολογία λόγω του τέλους σε αντίθεση με όσα είπαν όλοι οι υπόλοιποι στο πλατό του X Factor. «Εγώ σήμερα δεν είμαι πολύ καλή παρέα… Δεν ξέρω… Γιατί με έχει πιάσει μια κατάθλιψη, ένα απίστευτο συναίσθημα επειδή τελειώνουμε εδώ».

«Πραγματικά περάσαμε τόσο ωραία! Αλήθεια έχουμε περάσει πάρα πολύ ωραία, πάρα πολύ ωραία, με τα παιδιά! Και με τους διαγωνιζόμενους και με την επιτροπή. Όσο νιώθω ότι είναι η τελευταία μέρα τόσο δεν με αφήνει να το χαρώ τόσο πολύ όσο θα ήθελα. Ενώ ήρθα, έβαλα το ωραίο μου σακάκι και λέω πάμε να το γιορτάσουμε» συμπλήρωσε ο τραγουδιστής και κριτής του X Factor τη νύχτα της Κυριακής στον μεγάλο τελικό του τάλεντ σόου του Μεγάλου Καναλιού.