X Factor: Το ντεκολτέ – φωτιά της Δέσποινας Βανδή και η… έκπληξη στον Χρήστο Μάστορα

X Factor

Απρόσμενη η αποψινή έναρξη για το τάλεντ σόου!

Συνεπέστατο στο εβδομαδιαίο του ραντεβού, το X Factor ξεκίνησε το νέο του live ακριβώς στις 21:00 στην τηλεόραση του Open. Με την Δέσποινα Βανδή στην παρουσίαση και στην κριτική επιτροπή τους Μιχάλη Τσαουσόπουλο, Χρήστο Μάστορα, Μελίνα Ασλανίδου και Γιώργο Θεοφάνους.

Η λαμπερή τραγουδίστρια και τραγουδίστρια καλωσόρισε τους θεατές στο στούντιο και τους τηλεθεατές με το πιο ζεστό της χαμόγελο σε συνδυασμό με μια ξεχωριστή ενδυματολογική επιλογή!

Πιο συγκεκριμένα, η Δέσποινα Βανδή επέλεξε για αυτό το 5ο live show του X Factor ένα ιδιαίτερο φόρεμα σε αποχρώσεις του ασημί με το ντεκολτέ να μαγνητίζει με ευκολία τα βλέμματα με το sexy στιλ του ! Κάτι που βεβαίως δεν θα μπορούσε να μην σχολιαστεί από όλη την επιτροπή με κολακευτικά για την Δέσποινα σχόλια.

Αφού, όμως, η τραγουδίστρια χαιρέτησε τους τέσσερις κριτές, μια ιδιαίτερη έκπληξη περίμενε τον Χρήστο Μάστορα ο οποίος έχει και τα γενέθλια του. Δίχως να το περιμένει ο frontman του γκρουπ Μέλισσες, οι παίκτες της ομάδας του εισέβαλαν στη σκηνή κρατώντας μια τούρτα και τραγουδώντας του «Χρόνια πολλά».

Εσείς πως βρήκατε, αλήθεια, την επιλογή της παρουσιάστριας του τάλεντ σόου;