X Factor: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο;

Απόψε στις 22:00 στον ΣΚΑΙ.

Οι προβολείς ανάβουν, η αγωνία των διαγωνιζομένων χτυπά κόκκινο, τα μικρόφωνα παίρνουν …φωτιά και η σκηνή του μεγαλύτερου μουσικού show παγκοσμίως, του “The X Factor” πάλλεται στους ρυθμούς της μουσικής!

Το πέμπτο επεισόδιο των Auditions του “The X Factor” σε full High Definition έρχεται απόψε το βράδυ στις 10.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ποιος υποψήφιος θα καταφέρει να περάσει στην επόμενη φάση; Ποιος θα εντυπωσιάσει την κριτική επιτροπή με τις φωνητικές του ικανότητες αλλά και τη σκηνική του παρουσία; Ποιοι θα ξεχωρίσουν ανάμεσα στο μεγάλο αριθμό ταλέντων που παίρνουν μέρος στις Auditions;

Ετοιμαστείτε ν’ απολαύσετε τους διαγωνιζόμενους που θα κεντρίσουν απόψε το βράδυ το ενδιαφέρον της κριτικής επιτροπής: Γιώργος Θεοφάνους, Πέγκυ Ζήνα, Τάμτα και Θοδωρής Μαραντίνης, σ’ ένα επεισόδιο που καλύπτει τα γούστα και του πιο απαιτητικού τηλεθεατή:

Σε ξέφρενο χορό θα παρασύρει την Τάμτα και τον Θοδωρή Μαραντίνη ένας 30χρονος διαγωνιζόμενος με το τραγούδι του Michael Jackson “The way you make me feel”.

Με σπουδές στο κλασικό τραγούδι η 23χρονη Κύπρια που παντρεύτηκε πριν από ένα μήνα, πήγε στο “The X Factor” μετά από παρότρυνση του συζύγου της.

«Και οι δύο ήσασταν perfect. Είστε δυο φωνάρες» θα πει ο Γιώργος Θεοφάνους σε δύο Κύπριες αδερφές.

Ένας 16χρονος μαθητής θα καταφέρει να αποσπάσει τέσσερα «ναι» από την κριτική επιτροπή, ενώ η Τάμτα θα ανέβει στη σκηνή για να τον αγκαλιάσει.

«Θέλω να γίνουμε φίλοι κι όταν δεν είμαι καλά να σε παίρνω τηλέφωνο να μου τραγουδάς» θα πει ο Θοδωρής Μαραντίνης στον 20χρονο διαγωνιζόμενο από την Πάτρα.

«Μπράβο σου, μπράβο σου» θα πει η Πέγκυ Ζήνα στην 20χρονη διαγωνιζόμενη που μετά το ξενόγλωσσο τραγούδι θα ερμηνεύσει κι ένα ελληνικό ακόμη πιο συγκλονιστικά.

Η λαμπερή Ευαγγελία Αραβανή βρίσκεται πάντα δίπλα στους διαγωνιζόμενους και τους ενθαρρύνει στην προσπάθειά τους, λίγο πριν ανέβουν στη σκηνή του “The X Factor”.