X Factor: Τι θα δούμε στο 6o live

X Factor

Διαβάστε αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες!

Στο έκτο live του μεγαλύτερου μουσικού show παγκοσμίως, του “The X Factor 2”, δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία σε τρεις παίκτες που έχουν ήδη αποχωρήσει από το μουσικό talent show να… επιστρέψουν. Η Μαριάννα Γεωργιάδου, οι Coda Project και ο Σάββας Σαββίδης οι τρεις τελευταίοι παίκτες που αποχώρησαν από το “The X Factor 2”,  θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία και μόνο ένας από αυτούς θα μπει ξανά στο παιχνίδι!

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάς θα δώσει το σύνθημα «Είστε έτοιμοι;» με τον δικό του μοναδικό τρόπο, ξεκινώντας το σόου, υποδεχόμενος στη σκηνή τους τέσσερις κριτές: Γιώργο Μαζωνάκη, Τάμτα, Γιώργο Παπαδόπουλο και Μπάμπη Στόκα. Αμέσως μετά ο παρουσιαστής θα ανακοινώσει για τη νέα τροπή που θα πάρει το «The X Factor 2».

Κατά τη διάρκεια του live θα υπάρχει μια ψηφοφορία όπου ο κόσμος θα ψηφίζει ποιος από τους τρεις αποχωρήσαντες παίκτες επιθυμεί να επιστρέψει στο show. Οι τρεις παίκτες θα βρίσκονται όλη τη βραδιά κοντά στους επτά εναπομείναντες υποψηφίους,  στο green room με την Ευαγγελία Αραβανή, ενώ μέσα από βίντεο το κοινό και οι τηλεθεατές θα θυμηθούν τις καλύτερες στιγμές τους.  Στο τέλος της βραδιάς ο Σάκης Ρουβάς θα ανακοινώσει το όνομα εκείνου που επιστρέφει και ο νικητής θα ανεβεί στη σκηνή για να τραγουδήσει.

Το έκτο live του μεγαλύτερου μουσικού show παγκοσμίως έρχεται την Πέμπτη 6 Ιουλίου στις 21.00 μόνο στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, γεμάτο μουσική, εκπλήξεις και χορό! Ο Στέλιος Ρόκκος και ο Κώστας Μαρτάκης θ’ ανεβούν στη σκηνή του “The X Factor 2” και θα ερμηνεύσουν τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους ξεσηκώνοντας το κοινό που θα βρίσκεται στο κλειστό γήπεδο του Γαλατσίου.

Όσο για τους επτά πια, διαγωνιζόμενους του “The X Factor 2» τα περιθώρια αρχίζουν να στενεύουν κάθε φορά αποχωρεί ένας από αυτούς. Από την ομάδα του Γιώργου Μαζωνάκη έχουν απομείνει δύο διαγωνιζόμενοι, από την ομάδα της Τάμτα δύο διαγωνιζόμενοι, από την ομάδα του Γιώργου Παπαδόπουλου δύο διαγωνιζόμενες κι από την ομάδα του Μπάμπη Στόκα ένα γκρουπ. Όλη την εβδομάδα οι επτά φιναλίστ δουλεύουν πυρετωδώς με τους μέντορές τους και τους καθηγητές φωνητικής προκειμένου να είναι έτοιμοι για τη μεγάλη βραδιά του live. Τα χορευτικά που συνοδεύουν όλα τα μουσικά κομμάτια είναι υπό τις οδηγίες της χορογράφου των σταρ Chali Jennings, η οποία συμμετέχει στα περισσότερα.

Αναλυτικά τα τραγούδια που θα ακουστούν στο έκτο live του X Factor είναι:

Ομάδα Γιώργου Μαζωνάκη: Ο Βασίλης Πορφυράκης με το «Πού να εξηγώ» (Αντώνης Βαρδής) και ο Παναγιώτης Κουφογιάννης με το “Fairytale gone bad” (Sunrise avenue).

Ομάδα Τάμτα: Ο Κωνσταντίνος Νότας με το “Viva la vida” (Coldplay) και ο Αλέξανδρος Σαγκούρης με το «Είναι κάτι λαϊκά» (Νίκος Οικονομόπουλος).

Ομάδα Γιώργου Παπαδόπουλου: Η Σούλα Ευαγγέλου με το «Κόκκινη γραμμή» (Νατάσα Θεοδωρίδου) και η Θάλεια Τσιατίνη με το “Sorry & Shape of you” (Justin Bieber & Ed Sheeran).

Ομάδα Μπάμπη Στόκα: Οι Dee Vibes με το «Σαν έρθει η μέρα» (Stavento & Ήβη Αδάμου).

Οι τηλεφωνικές γραμμές θ’ ανοίξουν μόλις ξεκινήσει την ερμηνεία του ο πρώτος διαγωνιζόμενος και θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι να ολοκληρώσουν τις εμφανίσεις τους και οι επτά συμμετέχοντες. Στο τέλος της βραδιάς οι τέσσερις ομάδες θα ανεβούν στη σκηνή μαζί με τον μέντορά τους και στο έκτο live θα αποχωρήσει ένας διαγωνιζόμενος. Ο Σάκης Ρουβάς με βάση την ψηφοφορία του κοινού θα ανακοινώσει τους πέντε διαγωνιζόμενους με τις περισσότερες ψήφους που συνεχίζουν στο έβδομο live. Οι δύο που απομένουν τραγουδούν από ένα κομμάτι δικής τους επιλογής και οι κριτές αποφασίζουν ποιος τελικά φεύγει.

Επτά διαγωνιζόμενοι παίρνουν θέση για το έκτο live του “The X Factor 2”, την Πέμπτη 6 Ιουλίου στις 21.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Είστε έτοιμοι;