X Factor – Τελικός: Όλα έτοιμα για τη μεγάλη βραδιά! Όλες οι λεπτομέρειες για το τι θα δούμε επί σκηνής!

Ποια τραγούδια θα ερμηνεύσουν οι φιναλίστ; Ποιοι είναι οι stars που θα βρεθούν στην σκηνή;

Ο μεγάλος τελικός του X Factor βρίσκεται προ των πυλών! Απόψε το βράδυ οι τρεις φιναλίστ θα διεκδικήσουν την πρωτιά στον τελικό και φυσικά το μεγάλο έπαθλο.

Ποιο θα είναι αυτό; : Ένα «χρυσό» δισκογραφικό συμβόλαιο με τη FeelGood Records κι ένα αυτοκίνητο. Οι τρεις φιναλίστ του X Factor θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό το βράδυ της Παρασκευής για ένα ακόμη live και ο κορυφαίος Έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάς θα δώσει το σύνθημα «Είστε έτοιμοι;» με τον δικό του μοναδικό τρόπο, ξεκινώντας το σόου. Για τον τελικό οι τέσσερις κριτές Γιώργος Θεοφάνους, Πέγκυ Ζήνα, Τάμτα και Θοδωρής Μαραντίνης δούλεψαν εντατικά. Οι τρεις διαγωνιζόμενοι έχουν βάλει πολύ ψηλά τον πήχη και όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες.

360

Μεγάλες εκπλήξεις περιμένουν στον τελικό τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ όσο και το κοινό που θα βρίσκεται στο κλειστό γήπεδο του Γαλατσίου, το οποίο σε κάθε live είναι κατάμεστο. O Νίνο, ο πιο ανατρεπτικός καλλιτέχνης, θα τραγουδήσει τις επιτυχίες του και θα γιορτάσει τα 14χρόνια παρουσίας του στο χώρο, η Τάμτα, το απόλυτο pop idol, θα ερμηνεύσει το νέο της τραγούδι «Το κάτι παραπάνω» ενώ θ’ απολαύσουμε κι ένα medley με μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ξεσηκώνοντας τον κόσμο και απογειώνοντας το κέφι στο κατακόρυφο. Στη σκηνή του The X Factor θ’ ανέβει και η Giusy Ferreri, νικήτρια του ιταλικού X-FACTOR, που θα ερμηνεύσει τις επιτυχίες της.

Highlight της βραδιάς η εμφάνιση on stage πολλών διαγωνιζομένων που έφτασαν στην τελική 16άδα του The X Factor και τους απολαύσαμε στα lives. Μια βραδιά με πολύ τραγούδι, χορό, εκπλήξεις και λαμπερούς καλεσμένους.

Η αγωνία των κριτών αλλά και των τριών φιναλίστ, του Ανδρέα Λέοντα, του ‘Ιαν Στρατή, και των Stereo Soul έχει φτάσει στο αποκορύφωμα. Οι τρεις διαγωνιζόμενοι δούλεψαν όλη την εβδομάδα πυρετωδώς με τους μέντορές τους και με τους καθηγητές φωνητικής, ώστε να είναι έτοιμοι για τη μεγάλη βραδιά. Οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να ερμηνεύσουν δύο τραγούδια: στο πρώτο θα βρίσκονται μόνοι τους on stage ενώ στο δεύτερο θα εμφανιστούν ως ντουέτα μεταξύ τους. Τα χορευτικά που θα συνοδεύουν όλα τα μουσικά κομμάτια είναι υπό τις οδηγίες της χορογράφου των σταρ Chali Jennings, η οποία συμμετέχει στα περισσότερα.

322

Αναλυτικά τα τραγούδια που θα ακουστούν στον τελικό είναι:

Ο Ανδρέας Λέοντας θα ερμηνεύσει: «Θεός αν είναι», «Λιώμα σε γκρεμό», ο Ίαν Στρατής θα ερμηνεύσει: “Gorilla”, “Pretender”, και οι Stereo Soul θα ερμηνεύσουν: “Writtings on the wall”, “Je suis malade”.

273

Το τραγουδιστικό μέρος όμως δεν σταματά εδώ. Οι τρεις φιναλίστ θα ερμηνεύσουν ακόμη από ένα τραγούδι δημιουργώντας ντουέτα μεταξύ τους. Ο Ίαν Στρατής με τους Stereo Soul θα ερμηνεύσουν: “One love”, ο Ανδρέας Λέοντας με τους Stereo Soul θα ερμηνεύσουν: «Κλεψύδρα» mash up “Impossible” και ο Ίαν Στρατής με τον Ανδρέα Λέοντα θα ερμηνεύσουν: «Έμεινα εδώ» mash up “Someone like you”.

298

Στο ειδικά διαμορφωμένο green room, η λαμπερή Ευαγγελία Αραβανή, κατά τη διάρκεια του show θα έχει δίπλα της όλους τους συμμετέχοντες, ενώ παράλληλα θα μας ενημερώνει για όλα όσα καταγράφονται στα social media.

arav234

Οι τηλεφωνικές γραμμές θ’ ανοίξουν μόλις ξεκινήσει την ερμηνεία του ο πρώτος διαγωνιζόμενος και θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι να ολοκληρώσουν τις εμφανίσεις τους και οι τρεις συμμετέχοντες. Στο τέλος της βραδιάς όπου η αγωνία θα έχει πλέον χτυπήσει κόκκινο οι τρεις φιναλίστ θ’ ανεβούν στη σκηνή και ο Σάκης Ρουβάς θ’ ανακοινώσει ποιος από τους τρεις αποχωρεί από το The X Factor. Το σόου θα συνεχιστεί με πολύ τραγούδι και η αγωνία διαγωνιζομένων, κριτών, κοινού και τηλεθεατών θα παραταθεί αφού το όνομα του νικητή δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί. Μετά το μουσικό μέρος ο παρουσιαστής Σάκης Ρουβάς καλεί και πάλι on stage τους δύο εναπομείναντες διαγωνιζόμενους κι ανακοινώνει το όνομα του μεγάλου νικητή!

Oι τρεις πια φιναλίστ παίρνουν θέση για το μεγάλο ΤΕΛΙΚΟ, στο δέκατο live του The X Factor, την Παρασκευή 8 Ιουλίου στις 21.15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, σε full High Definition.