X Factor – Τελικός: Μεγάλος νικητής ο Παναγιώτης Κουφογιάννης!

X Factor

Δείτε όλα όσα συνέβησαν στη σκηνή του show!

Το μουσικό ταξίδι στο X Factor ολοκληρώθηκε μετά από περίπου τρεις μήνες! Ο μεγάλος τελικός πραγματοποιήθηκε απόψε το βράδυ και το τηλεοπτικό κοινό ανέδειξε νικητή τον Παναγιώτη Κουφογιάννη.

Έβαλε «φωτιά» στον τελικό η Ευαγγελία Αραβανή! Κόλασε η παρουσιάστρια!

Ο 28χρονος διαγωνιζόμενος από την Κύπρο κέρδισε ένα «χρυσό» δισκογραφικό συμβόλαιο με τη FeelGood Records κι επίσης ένα αυτοκίνητο. Στην δεύτερη θέση «τερμάτισε» η Σούλα Ευαγγέλου, ενώ οι Dee Vibes, που πήραν τις λιγότερες θετικές ψήφους, στην τρίτη θέση.

Ο Σάκης Ρουβάς ανέβασε την κόρη του στη σκηνή!

00:44 Ο Παναγιώτης Κουφογιάννης είναι ο μεγάλος νικητής του X Factor!

00:37 Ο Σάκης Ρουβάς ανακοινώνει πως οι γραμμές μόλις έκλεισαν!

00:03 Ο Παναγιώτης Κουφογιάννης, με την τέταρτη σημερινή του εμφάνιση, κλείνει το διαγωνιστικό μέρος της βραδιάς ερμηνεύοντας το «Can’ t feel my face».

23:54 Η Σούλα Ευαγγέλου βγαίνει ξανά στη σκηνή για την τρίτη φάση του διαγωνιστικού μέρους. Η 22χρονη κοπέλα επιλέγει να ερμηνεύσει το τραγούδι που είχε πει και στις οντισιόν, «Δίπλα σε σένα».

23:42 Η Τάνια Μπρεάζου επιστρέφει μετά από ένα χρόνο στο X Factor, ενώ μαζί της στη σκηνή είναι και οι REC. «Είμαι χαρούμενη και ευγνώμων για ότι μου έχει προσφέρει το X Factor», είπε η η πρώην παίκτρια.

23:22 Η βραδιά ολοκληρώθηκε νωρίτερα για τους Dee Vibes! Το ντουέτο του Μπάμπη Στόκα, η Εβελίνα και ο Ντομινίκ πήραν τις λιγότερες θετικές ψήφους και τερμάτισαν στην τρίτη θέση. «Είμαι πολύ περήφανος για τα παιδιά που φτάσανε μέχρι εδώ. Για μένα είναι νικητές έτσι κι αλλιώς και θέλω να τους πω συγχαρητήρια και να τους ευχηθώ τα καλύτερα από εδώ και πέρα», είπε ο Μπάμπης Στόκας.

23:04 Το δεύτερο τρίο της βραδιάς αποτελείται από τους Dee Vibes και τη Σούλα Ευαγγέλου. Ένα περίεργο «πάντρεμα», όπως τόνισαν και οι καθηγήτριες φωνητικής. «Πηδάω τα κύματα» mush up «Νερό και χώμα» με το Σάκη Ρουβά να τονίζει πως ήταν πολύ έξυπνη η επιλογή των τραγουδιών.

22:54 «Ίσως» τραγουδούν οι Παναγιώτης Κουφογιάννης και Σούλα Ευαγγέλου στο δεύτερο διαγωνιστικό μέρος της βραδιάς. Οι δυο τους ήταν εξαιρετικοί και άκουσαν πολύ καλά λόγια από τους κριτές.

22:46 Dee Vibes και Παναγιώτης Κουφογιάννης στην πρώτη συνεργασία της βραδιάς! «See you again» ερμηνεύουν τα τρία παιδιά  και η συγκίνηση είναι δεδομένη! Το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό όλων μας είναι ο αδικοχαμένος Paul Walker!

22:21 Το συγκρότημα TAG στη σκηνή! Τα τέσσερα αγόρια μας συστήθηκαν πριν από ένα χρόνο μέσα από τη συμμετοχή τους στο X Factor!

22:08 Ο Παναγιώτης Κουφογιάννης βγαίνει στη σκηνή του X Factor και ροκάρει με τρέλα! «Dream on» και τα… μυαλά στα κάγκελα! Ο Κύπριος ξεσηκώνει τους πάντες με την ερμηνεία του και δείχνει ότι αξίζει που βρίσκεται στον τελικό.

21:58 «Σε γυρεύω» τραγούδησε η Σούλα Ευαγγέλου που πήρε τη σκυτάλη από τους Dee Vibes. Η Κύπρια διαγωνιζόμενη από την ομάδα του Γιώργου Παπαδόπουλου πραγματοποίησε ακόμα μία εξαιρετική εμφάνιση στο show! «Ήταν η ωραιότερη στιγμή σου πάνω σε αυτή τη σκηνή», της είπε η Τάμτα. Ο Γιώργος Μαζωνάκης, όμως, είχε αντίθετη άποψη και τόνισε πως δεν του άρεσε πολύ.

21:49 Οι Dee Vibes ανοίγουν το διαγωνιστικό μέρος της βραδιάς. Τραγουδούν «Party all the time» από Playmen και Έλενα Παπαρίζου! «Ήταν η καλύτερή σας εμφάνιση», είπε ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ενώ πολύ θετικά ήταν και τα σχόλια των άλλων κριτών.

21:44 Η Ευαγγελία Αραβανή προκαλεί απανωτά εγκεφαλικά στον αντρικό πληθυσμό με το αβυσσαλέο ντεκολτέ της!

21:21 Η Ειρήνη Παπαδοπούλου εμφανίζεται στη σκηνή! Η τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του Survivor ερμηνεύει μερικές από τις επιτυχίες της και καταχειροκροτείται από τον κόσμο!

21:15 Η Ευαγγελία Αραβανή βγαίνει στη σκηνή του show και κάνει έκπληξη στους πάντες! Τραγουδάει το «Φιέστα» της Έλενας Παπαρίζου και ξεσηκώνει το κοινό! Σέξι και όποιος… αντέξει η γνωστή παρουσιάστρια!

21:08 Παρών και ο Γιώργος Λεβέντης για να παρακολουθήσει από κοντά τον μεγάλο τελικό!

21:05 Ο Σάκης Ρουβάς βγαίνει στη σκηνή του X Factor και δίνει το σύνθημα για την έναρξη! «Είστε έτοιμοι;»!

21:00 Ο μεγάλος τελικός του X Factor μόλις ξεκίνησε! Όλοι οι πρώην διαγωνιζόμενοι ανεβαίνουν στη σκηνή, όπου ερμηνεύουν γνωστές επιτυχίες!

Απόψε οι τρεις φιναλίστ, Σούλα Ευαγγέλου, Deevibes και Παναγιώτης Κουφογιάννης, θα διεκδικήσουν την πρωτιά στον τελικό και το μεγάλο έπαθλο: ένα «χρυσό» δισκογραφικό συμβόλαιο με τη FeelGood Records κι ένα αυτοκίνητο.

Αναλυτικά τα τραγούδια που θα ακουστούν στον τελικό του X Factor είναι:

Ο Παναγιώτης Κουφογιάννης θα ερμηνεύσει «Dream on» (Aerosmith), «I can’ t feel my face» (The weeknd).

Οι Deevibes θα ερμηνεύσουν «Party all the time» (Playmen feat. Έλενα Παπαρίζου), «Love the way you lie» (Rihanna).

Η Σούλα Ευαγγέλου θα ερμηνεύσει «Σε γυρεύω» (Πέγκυ Ζήνα), «Δίπλα σε σένα» (Νατάσσα Θεοδωρίδου).

Το τραγουδιστικό μέρος όμως δεν σταματά εδώ. Οι τρεις φιναλίστ θα ερμηνεύσουν ακόμη από ένα τραγούδι δημιουργώντας ντουέτα μεταξύ τους. Η Σούλα Ευαγγέλου με τους Deevibes θα ερμηνεύσουν: «Νερό και χώμα» (Stavento & Μελίνα Ασλανίδου) mash up «Πηδάω τα κύματα» (Stavento & Πάολα). Ο Παναγιώτης Κουφογιάννης με τους Deevibes θα ερμηνεύσουν: «See you again» (Wiz Khalifa Feat. Charlie Puth). Η Σούλα Ευαγγέλου με τον Παναγιώτη Κουφογιάννη θα ερμηνεύσουν: «Ίσως» (Γιάννης Βαρδής).

Μεγάλες εκπλήξεις περιμένουν στον τελικό τόσο τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ όσο και το κοινό που θα βρίσκεται στο κλειστό γήπεδο του Γαλατσίου. Στην σκηνή του “The X Factor 2”  θα βρεθεί η Ειρήνη Παπαδοπούλου για να ερμηνεύσει αγαπημένα τραγούδια, ενώ το κοινό θα έχει την ευκαιρία ν’ απολαύσει τους REC με την Τάνια Μπρεάζου, αλλά και το νέο συγκρότημα TAG που αποτελείται από τέσσερα αγόρια που μας συστήθηκαν πριν ένα χρόνο μέσα από το “The X Factor”.

Επιμέλεια:

Λία Παππά

Φίλιππος Αντωνίου