X Factor – Τελικός: Επική κόντρα Θεοφάνους – Μαραντίνη για τους παίκτες τους!

X Factor

Η Πέγκυ Ζήνα κοιτούσε έκπληκτη το πινγκ πονγκ ανάμεσα στους δυο κριτές στον μεγάλο τελικό του X Factor!

Γιώργος Θοεφάνους και Θοδωρής Μαραντίνης περίμεναν τον τελικό για να αναζωπυρώσουν κόντρες που θύμιζαν παλιούς κύκλους του X Factor. Έχοντας μπροστά τους τον Ανδρέα Λέοντα και τους Stereo Soul μετά το ντουέτο τους, ξεκίνησαν τις ατάκες υπεράσπισης, αλλά και το γνωστό «θάψιμο» του αντιπάλου.

«Νομίζω τα καταφέρατε και μπράβο σας για αυτό. Εγώ δεν περίμενα ποτέ να ακουστεί τόσο ωραία ένα τραγούδι μου. Ενθουσιάστηκα από τη version αυτή, μπράβο! συμφωνώ με το Γιώργο ότι στην επόμενη φάση πρέπει να είναι δύο και αυτοί είναι οι Stereo Soul. Γιατί ρε παιδί μου μου οι Stereo Soul είναι αυτό το κιμπαριλίκι, είναι αυτό το διαφορετικό. Είναι αυτό το class το Τζειμσμποντικό που θεωρώ ότι φέτος θα κάνει τη διαφορά του X Factor» ξεκίνησε να λέει ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Ο Γιώργος Θεοφάνους μόνο κατά μέρος δεν το άφησε, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ είπε ότι καλοί οι Stereo Soul αλλά για τα φωνητικά….«Είμαστε στον τελικό και είπαμε να είμαστε, όχι από συμφωνία αλλά από διάθεση, θετικοί. Παρ’ όλα αυτά μου θύμισαν τα παιδιά συναυλίες ξένες που πας και βλέπεις τον star και τους backing vocalist από πίσω»

Δείτε εδώ όλα όσα έγινα στον τελικό του X Factor!

Μαραντίνης: «Ο Λέοντας έκανε ωραία φωνητικά, συμφωνώ…»

Θεοφάνους: «Εγώ άλλα πράγμα είδα αγόρι μου, είδα ένα λιοντάρι μπροστά και δυο καταπλητικούς που κάνουν γυρίσματα αλλά πάντα μένουν λίγο πίσω.»

Μαραντίνης: «Μένουν λίγο πίσω αυτοί που είναι πολύ σίγουροι για τον εαυτό τους, μένουν λίγο πίσω και δίνουν χώρο στους νεότερους.»

Οι μπηχτές συνεχίστηκαν και με στόχο τους ίδιους τους κριτές….

Θοεφάνους: «Επίσης να σου σχολιάσω για τη μελωδία, ότι εγώ τώρα την κατάλαβα…»

Μαραντίνης: «Επειδή είσαι ταλαντούχος, δεν σημαίνει ότι είσαι και έξυπνος»

Ο Σάκης Ρουβάς βλέποντας τις ατάκες να πηγαίνουν και να έρχονται, ανέφερε: «Τώρα πραγματικά αισθάνομαι ότι είμαστε στον τελικό του X Factor.»

Ενώ η Πέγκυ Ζήνα το έθεσε στην πιο σωστή του διάσταση: «Εγώ πάλι στα προηγούμενα X Factor!»

Αλήθεια ή ψέματα; Ο Γιώργος Θοεφάνους πάντως σχολίασε πως δεν εννοούσε τα όσα είπε, αλλά ήθελε να φέρει ξανά στη μνήμη του Γιώργου Λεβέντη τους παλιούς επικούς τους καβγάδες. «Δεν εννοούσα τίποτα από όσα είπα. Το έκαναν για να θυμίσω λίγα πράγματα στον φίλο μου τον Λεβέντη, που καθόταν εδώ και σκοτωνόμασταν σε κάθε επεισόδιο. Έτσι για να μην πηδηχτείς ξανά από το παράθυρο, Γιώργη» ανέφερε ο Γιώργος Θεοφάνους.