X Factor: Πήρε ρεβάνς ο Ανδρέας Γεωργίου για το φιλί – Τον κυνήγησε ο Στέλιος Ρόκκος

X Factor

Πληρωμένη απάντηση έδωσε ο Ανδρέας Γεωργίου στον κριτή του X Factor!

Για ένα ακόμη βράδυ Κυριακής, το X Factor με παρουσιαστή τον Ανδρέα Γεωργίου ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του Μεγάλου Καναλιού. Στη θέση της κριτικής επιτροπής βρίσκονταν και πάλι η Μαρίζα Ρίζου, ο Χρήστος Μάστορας, ο Μιχάλης Κουινέλης και ο Στέλιος Ρόκκος ενώ ο Ηλίας Ψινάκης έδωσε το παρών σε ρόλο γκεστ κριτή.

Στην έναρξη του δεύτερου live του X Factor, όμως, ο Ανδρέας Γεωργίου θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να πάρει την… ρεβάνς από τον Στέλιο Ρόκκο για το φιλί που έλαβε στο στόμα από εκείνον την περασμένη εβδομάδα.

«Γιατί τρέχεις; Φοβάσαι;» αναρωτήθηκε με χιούμορ ο τραγουδιστής την ώρα που ο παρουσιαστής του μουσικού τάλεντ σόου, πράγματι, έτρεχε για να τον αποφύγει και του άπλωσε το χέρι για χειροφίλημα.

«Μην έχουμε πάλι ατυχήματα! Στέλιο, συγνώμη για αυτό, αλλά μια ολόκληρη εβδομάδα δεν με πήρες ένα τηλέφωνο. Δεν μπορείς να με φιλάς έτσι και να μην με παίρνεις ένα τηλέφωνο» τόνισε με χιούμορ ο παρουσιαστής του X Factor όταν και υποδέχθηκε στο πλατό τον Στέλιο Ρόκκο.

«Τον εξέθεσες και πρέπει να τον αποκαταστήσεις» υπογράμμισε με χαμόγελο ο τραγουδιστής και κριτής του X Factor, Μιχάλης Κουινέλης.