X Factor: Πέρασε με φόρα και τις… ευλογίες από την Σοφία Βόσσου

X Factor

"Έχεις μια φωνή και όλο το ταλέντο το μουσικό χάρισμα από τον Θεό, παλικάρι μου" δήλωσε η Σοφία Βόσσου στον διαγωνιζόμενο του X Factor.

Τις δυνάμεις της στη σκηνή του X Factor θέλησε να δοκιμάσει, το βράδυ του Σαββάτου, ο Παύλος ο οποίος και βρέθηκε απέναντι από τον Στέλιο Ρόκκο, τον Χρήστο Μάστορα, την Μαρίζα Ρίζου και τον Μιχάλη Κουινέλη.

Λίγο πριν συναντήσει την επιτροπή του X Factor, όμως, ο νεαρός τραγουδιστής θέλησε να μιλήσει με την δεύτερη του μητέρα, όπως την αποκάλεσε, Σοφία Βόσσου.

«Είμαι πολύ συγκινημένη για την πρόοδο σου και σου το λέω ειλικρινά. Σε πήρα στα χέρια μου 16 χρονών, άνοιξες τα φτερά σου και πας καλά. Το αξίζεις όλο αυτό. Έχεις μια φωνή και όλο το ταλέντο το μουσικό χάρισμα από τον Θεό, παλικάρι μου» του είπε χαρακτηριστικά η Σοφία Βόσσου και ο Παύλος κατόρθωσε να κερδίσει τους κριτές του X Factor με την ερμηνεία που παρουσίασε στο τραγούδι του.

«Την Σοφία Βόσσου την αποκαλώ δεύτερη μητέρα γιατί ένιωσα από την πρώτη στιγμή ότι με αγκάλιασε σαν να είμαι δικό της παιδί» εξομολογήθηκε, ακόμα, ο διαγωνιζόμενος του X Factor.