X Factor: «Πάγωσε» η Λίλα Τριάντη – «Είναι στα όρια του ανέκδοτου!»

X Factor

"Υπάρχουν κάποια όρια που ίσως είναι καλό να μην τα ξεπερνάμε"

Με την ωραιότερη διάθεση ανέβηκε στη σκηνή του X Factor, το βράδυ της Πέμπτης, η Λίλα Τριάντη. Όπως πάντα θέλησε να κερδίσει με την ερμηνεία και την εμφάνιση κοινό και κριτική επιτροπή κάτι που με ευκολία κατόρθωσε.

Η νεαρή διαγωνιζόμενη του X Factor επέλεξε να παρουσιαστεί με μια μεγάλη επιτυχία της Adele σε διασκευή. Μια διασκευή όμως που προβλημάτισε ιδιαιτέρως τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο και προκάλεσε απρόσμενα σχόλια!

Συγκεκριμένα, ο κριτής του τάλεντ σόου του Open εστίασε στην διασκευή, αυτή καθ’ αυτή, του κομματιού και όχι την ερμηνεία της Λίλας Τριάντη.

«Ακούω ένα Rolling in the deep, για λόγους που δεν τους έχω καταλάβει… Πως να το πω να μην την στεναχωρήσω… Είναι στα όρια του ανέκδοτου! Έτσι όπως μουσικά μετατράπηκε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος «παγώνοντας» κυριολεκτικά την όμορφη διαγωνιζόμενη. «Υπάρχουν κάποια όρια που ίσως είναι καλό να μην τα ξεπερνάμε».

Λίγα λεπτά αργότερα, όταν η Λίλα Τριάντη βρέθηκε στο backstage room, σχολίασε για τα λόγια του κριτή: «Πιστεύω ότι όταν κάτι διασκευάζεται. Σίγουρα αρέσει και δεν αρέσει. Πάντα γίνεται αυτό. Αυτό ταίριαζε περισσότερο σε μένα και γι’ αυτό το έκανα». Ο παρουσιαστής, όμως, του backstage room Άρης Μακρής θέλησε να συμφωνήσει με την διαγωνιζόμενη και δεν άργησε να… τον πάρει η μπάλα από τα λόγια του Μιχάλη Τσαουσόπουλου!

«Φαντάζομαι remix διαφόρων τραγουδιών γίνονται και ο ίδιος ο Μιχάλης έχει παίξει κομμάτια που ίσως αρχικά ήταν μπαλάντες και μετά έγιναν πιο κλαμπάτα» δήλωσε.

Επιστρέφοντας, λοιπόν, η παρουσιάστρια Δέσποινα Βανδή από την σύντομη σύνδεση, ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος πήρε τον λόγο εμφανώς φορτισμένος και σημείωσε: «Να πω κάτι στον Άρη… Να μην είναι σίγουρος ότι έχω παίξει εγώ διάφορα ανάποδα και διάφορα περίεργα ποτέ. Παίζω πάντα τα original και στο κλαμπ και στον σταθμό. Μην τα βάζουμε όλα στο μίξερ και τα κάνουμε αχταρμά.

«Εξηγώ, γιατί το μίξερ είναι περίεργο» κατέληξε ο μουσικός παραγωγός και κριτής του X Factor.