X Factor: Όλα όσα θα δούμε στον αποψινό ημιτελικό!

Απόψε στις 21:00 στον ΣΚΑΙ...

Συναρπαστικός αναμένεται ο ημιτελικός του “The X Factor 2” με τον Γιώργο Μαζωνάκη αλλά και τους Κατερίνα Στανίση και Νίκο Μακρόπουλο να τραγουδούν μαζί με τους διαγωνιζόμενους.

Τέσσερις φιναλίστ θα «μονομαχήσουν» στον ημιτελικό του “The X Factor 2” για να κατακτήσουν μια θέση στο μεγάλο τελικό, απόψε στις 9 το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Το ένατο live του μεγαλύτερου μουσικού show παγκοσμίως επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις αφού οι τέσσερις διαγωνιζόμενοι θα κάνουν ντουέτα με τους: Κατερίνα Στανίση, Νίκος Μακρόπουλος, Μελίνα Μακρή και Otherview. Ο Γιώργος Μαζωνάκης θ’ αφήσει για λίγο την καρέκλα του κριτή για να ερμηνεύσει μεγάλες αγαπημένες επιτυχίες του.

Οι τέσσερις φιναλίστ θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στον ημιτελικό και ο κορυφαίος Έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάς θα δώσει το σύνθημα «Είστε έτοιμοι;» με το δικό του μοναδικό τρόπο, ξεκινώντας το σόου. Οι κριτές Γιώργος Μαζωνάκης, Τάμτα, Γιώργος Παπαδόπουλος και Μπάμπης Στόκας γνωρίζουν πολύ καλά πως τα περιθώρια έχουν στενέψει κι όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες.

Ο ημιτελικός θα δώσει σε τρεις φιναλίστ το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό. Από την ομάδα του Γιώργου Μαζωνάκη έχουν απομείνει δύο διαγωνιζόμενοι, από την ομάδα του Γιώργου Παπαδόπουλου μία διαγωνιζόμενη κι από την ομάδα του Μπάμπη Στόκα ένα γκρουπ.

Αν και το χρονικό περιθώριο που είχαν οι συμμετέχοντες για το ένατο live προκειμένου να προετοιμαστούν ήταν πολύ μικρό, παρ’ όλα αυτά οι τέσσερις φιναλίστ δούλεψαν πυρετωδώς με τους μέντορές τους και τους καθηγητές φωνητικής ώστε να είναι έτοιμοι για τη μεγάλη βραδιά. Οι διαγωνιζόμενοι καλούνται και σ’ αυτό το live να ερμηνεύσουν από δύο τραγούδια: ένα ντουέτο κι ένα σόλο. Τα χορευτικά που συνοδεύουν όλα τα μουσικά κομμάτια είναι υπό τις οδηγίες της χορογράφου των σταρ Chali Jennings, η οποία συμμετέχει στα περισσότερα.

Αναλυτικά τα τραγούδια που θα ακουστούν στον ημιτελικό είναι:

Ντουέτα:

Dee Vibes & Otherview: “Worth it, worth it feat” (Kid Ink)

Βασίλης Πορφυράκης & Κατερίνα Στανίση: «Σ’ έχω κάνει Θεό» (Κατερίνα Στανίση)

Παναγιώτης Κουφογιάννης & Μελίνα Μακρή: “Give me a reason” (Pink & Nate Ruess)

Σούλα Ευαγγέλου & Νίκος Μακρόπουλος: «Που είσαι» (Νίκος Μακρόπουλος)

Σόλο:

Dee Vibes: “Problem” (Arianna Grande)

Βασίλης Πορφυράκης: «Στην αγορά του Αλ Χαλίλι» (Αλκίνοος Ιωαννίδης)

Παναγιώτης Κουφογιάννης: “Lost on you” (LP)

Σούλα Ευαγγέλου: “At last” (Etta James)

Στο ειδικά διαμορφωμένο green room,  η λαμπερή Ευαγγελία Αραβανή, κατά τη διάρκεια του show θα έχει δίπλα της όλους τους συμμετέχοντες, ενώ παράλληλα θα ενημερώνει για όλα όσα καταγράφονται στα social media.

Οι τηλεφωνικές γραμμές θ’ ανοίξουν μόλις ξεκινήσει την ερμηνεία του ο πρώτος διαγωνιζόμενος και θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι να ολοκληρώσουν τις εμφανίσεις τους και οι τέσσερις συμμετέχοντες. Στο τέλος της βραδιάς οι τέσσερις διαγωνιζόμενοι θα ανεβούν στη σκηνή μαζί με τον μέντορά τους για να ακούσουν τις προτιμήσεις του κοινού. Ο Σάκης Ρουβάς θα ανακοινώσει τους δύο διαγωνιζόμενους με τις λιγότερες ψήφους, οι οποίοι θα κληθούν να ερμηνεύσουν ακόμη ένα τραγούδι.

Τον τελικό λόγο θα τον έχει η κριτική επιτροπή η οποία θα κρίνει και θα αποφασίσει ποιος από τους δύο θα αποχωρήσει από το “The X Factor 2” και ποιος θα πάει στον μεγάλο τελικό.