X Factor: Όλα όσα έγιναν στις οντισιόν της Θεσσαλονίκης! – Βίντεο!

Με ιδιαίτερη θέρμη και ενθουσιασμό όπως άλλωστε ταιριάζει στους Θεσσαλονικείς υποδέχθηκε η συμπρωτεύουσα το “The X Factor” της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ.

Χιλιάδες νέοι και τις δύο μέρες κατέκλυσαν το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, όπου πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα για τις πρώτες οντισιόν του “The X Factor” του μεγαλύτερου μουσικού show παγκοσμίως.
Στους διαδρόμους του Μεγάρου, αλλά και στον προαύλιο χώρο μέχρι και την παραλία εκατοντάδες νέοι με μουσικά όργανα έκαναν την πρόβα τους, ώστε να είναι έτοιμοι για να αποδώσουν τα μέγιστα μπροστά στην επιτροπή και το κοινό.

Η διάθεση ιδιαίτερα ανεβασμένη, αφού από πολύ νωρίς το πρωί από τις 7.00 είχαν κατακλύσει το χώρο, παρόλο που η πρόσκληση έλεγε 11.00.

Την αγωνία και τον ενθουσιασμό τους μοιράστηκε αρχικά η εκθαμβωτική Ευαγγελία Αραβανή που με τις εμφανίσεις της …έκοβε την ανάσα. Παρόλα αυτά δεν δίστασε να τραγουδήσει και να χορέψει μαζί με πολλούς υποψηφίους που έστηναν μικρά χάπενινγκ μέχρι να έρθει η σειρά τους να διαγωνιστούν.

Η εμφάνιση των τεσσάρων κριτών του Γιώργου Θεοφάνους, της Πέγκυς Ζήνα, της Τάμτα και του Θοδωρή Μαραντίνη έγινε μέσα σε ιδιαίτερα ζεστό κλίμα και πολλοί από τους παρευρισκόμενους έβγαζαν αναμνηστικές φωτογραφίες λίγο πριν οι κριτές πάρουν τη θέση τους.


Και τις δύο μέρες το γύρισμα ολοκληρώθηκε μετά τη 1.00 τη νύχτα. Υποψήφιοι και κοινό γέμισαν άσφιχτα την αίθουσα του Μεγάρου, πάνω από 1500 άτομα είχαν για πρώτη φορά στο “The X Factor” τη δυνατότητα να ακούσουν «ζωντανά» τους υποψήφιους να τραγουδούν.

Οι κριτές πραγματικά τα βρήκαν …σκούρα, αφού οι περισσότεροι υποψήφιοι είχαν πολύ καλές φωνές γι’ αυτό και ο αριθμός των ατόμων που «έκοψαν» ήταν πολύ μικρός.
Οι περισσότεροι πήραν τη θετική ψήφο της επιτροπής και το θερμό χειροκρότημα του κοινού και προχωρούν.

Τα πρώτα πολυπόθητα εισιτήρια για την επόμενη φάση πήραν οι υποψήφιοι από τις οντισιόν της Θεσσαλονίκης.

Δείτε όσα είπαν οι κριτές του X Factor στην εκπομπή Όλα Καλά: