X Factor: Ο Ανδρέας Γεωργίου με εντυπωσιακή έναρξη στο πρώτο live

X Factor

Όσα είπε ο Ανδρέας Γεωργίου στην πρεμιέρα του X Factor!

Πιστό στο νέο τηλεοπτικό του ραντεβού ήρθε το X Factor με το πρώτο του live, το βράδυ της Κυριακής, στο πρόγραμμα του MEGA με τον Ανδρέα Γεωργίου στον ρόλο του παρουσιαστή. Μάλιστα, στην έναρξη του πρώτου live του μουσικού τάλεντ σόου του Μεγάλου Καναλιού, ο γνωστός ηθοποιός ήρθε στη σκηνή και καλωσόρισε με χαμόγελο τους τηλεθεατές.

Πλάι στον Ανδρέα Γεωργίου τόσο στην πρεμιέρα όσο και στα επόμενα live του X Factor θα βρίσκονται βεβαίως οι τέσσερις κριτές του σόου. Ο λόγος για τον Στέλιο Ρόκκο, την Μαρίζα Ρίζου, τον Χρήστο Μάστορα και τον Μιχάλη Κουινέλη.

«Καλησπέρα σας! Καλωσήρθατε στο μεγαλύτερο μουσικό σόου του πλανήτη! Καλωσήρθατε στο X Factor και στο live show το πρώτο! Μα τι απίστευτος παλμός είναι αυτός, τι ενέργεια είναι αυτή; Παιδιά σας χρειάζομαι απόψε για να εμψυχώσουμε τους παίκτες μας. Το πρώτο μας live δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει με καλύτερο τρόπο αφού η Μαρίζα Ρίζου και ο Χρήστος Μάστορας μαζί με τις ομάδες τους φρόντισαν να μας ξεσηκώσουν» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Γεωργίου στην φαντασμαγορική έναρξη του πρώτου live του X Factor.

«Tα live shows του X Factor λοιπόν είναι γεγονός και οι 16 καλύτεροι σόλο καλλιτέχνες και γκρουπς θα βρεθούν σε αυτήν εδώ τη σκηνή και θα τα δώσουν όλα για μία θέση στον τελικό. Στόχος τους είναι το μεγαλύτερο έπαθλο που έχει δοθεί ποτέ, 150.000 ευρώ και ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records».

Αξίζει να σημειωθεί πως τον χορό στη σκηνή του X Factor… έσυραν, πριν τον Ανδρέα Γεωργίου, η Μαρίζα Ρίζου με την ομάδα της καθώς και ο Χρήστος Μάστορας με την δική του ομάδα.