X Factor – Νωαίνα: «Ίσως μείνει μια ανάμνηση, ως η κίνηση της Νωαίνας να δείξει τον κ…ο της»!

Νωαίνα

«Δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε, απλά μου μιλούσε και με έφτυνε στο πρόσωπο και με κρατούσε από το λαιμό»!

Η Νωαίνα, μετά τον ντόρο που προκάλεσε με την κίνησή της να δείξει τα οπίσθιά της στους τηλεθεατές κατά τη διάρκεια του X Factor, μιλάει για όλα στο DOWN TOWN και τον Αρτ Αντιμιάν.

Πώς νιώθεις που κάποιοι σε έμαθαν όχι λόγω της φωνής σου, αλλά επειδή κατέβασες το παντελόνι σου; – Αυτό που έγινε είναι ένα δικό μου κομμάτι. Κάτι που έκανα εγώ. Άρα αν κάποιος επιλέξει να σχολιάσει αυτήν την κίνηση αντί για τη φωνή μου είναι δικαίωμα και πρόβλημά του. Από τη στιγμή που εκτίθεμαι, ο καθένας έχει δικαίωμα να σχολιάσει ό,τι θέλει. Ο τηλεθεατής δεν μπορεί να έχει μια ολοκληρωμένη άποψη για τον χαρακτήρα μου από τα δείγματα που παίρνει.

Οπότε τους λες να σε γνωρίσουν πρώτα καλύτερα; – Όχι, δεν λέω τίποτα σε κανέναν.

Τελικά γιατί το έκανες; – Tο έκανα από αντίδραση. Όταν έμαθα πως παρουσιαζόμουν πρώτη στο X Factor, άλλαξα τη χορογραφία μου επειδή δεν ήθελα να βγω τόσο σέξι. Πήρα από μόνη μου την πρωτοβουλία να είμαι λιγότερο προκλητική. Ο Θοδωρής Μαραντίνης στην κριτική του μου είπε πως θα ήθελε να με δει πιο σέξι. Μετά ο Σάκης κοίταξε μέσα από το παντελόνι μου για να βρει το μουστάκι μου και η Ευαγγελία στο greenroom με ρώτησε και επέμεινε πού είναι το μουστάκι μου. Τότε αυθόρμητα και ως ένδειξη αντίδρασης κατέβασα το παντελόνι. Το «mooning» υπάρχει από τα αρχαία χρόνια και είναι μια κίνηση διαμαρτυρίας, απλώς δεν είναι τόσο διαδεδομένο στην Ελλάδα.

Εσύ κατάλαβες πως φάνηκε στον αέρα κάτι παραπάνω απ’ όσο θα έπρεπε; – Εκείνη τη στιγμή δεν φαινόταν πως η κάμερα έπιανε κι εμένα 100%.

«Ίσως είμαι παραπάνω ειλικρινής»

Το μετάνιωσες; Αν γυρνούσες τον χρόνο πίσω θα το έκανες πάλι; – Ό,τι έγινε έγινε. Εγώ με αυτήν την κίνηση αυτή ήθελα να ταρακουνήσω το σύστημα. Καλύτερα να μείνω στην ιστορία με αυτό, παρά σαν νικήτρια του X Factor. Η πρόθεσή μου ήταν να αλλάξω τα δεδομένα. Με στήριξαν, όμως, και άνθρωποι του χώρου όπως ο Νίκος Μουρατίδης και η Αλεξάνδρα Τσόλκα και έθιξαν τη σοβαροφάνεια που επικρατεί στην Ελλάδα.

Τείνεις να γίνεις το «κακό κορίτσι της showbiz»; – Ίσως είμαι παραπάνω ειλικρινής απ’ όσο απαιτεί η showbiz στην Ελλάδα.

Πώς ένιωσες όταν διάβασες τόσα αρνητικά σχόλια για σένα; – Ένας ενήλικας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του και πρέπει να είναι έτοιμος να δεχτεί και τις συνέπειες. Είτε είναι θετικές είτε αρνητικές. Υπήρχαν δύο αντίπαλα στρατόπεδα.

Και εσύ τι πιστεύεις; Ποιο στρατόπεδο νίκησε τελικά; – Είναι πολύ νωρίς για να ξέρω. Θα φανεί στον χρόνο και στην πορεία. Κάποιοι άνθρωποι μπορεί να παραδειγματιστούν απ’ αυτό. Σε δύο χρόνια θα μπορώ να σου πω πώς αυτό που έκανα έφερε κάποια θετική αλλαγή ή θα μείνει απλώς μια ανάμνηση. Ως η κίνηση της Νωαίνας να δείξει τον κ…ο της.

Και ο Γιώργος Θεοφάνους ταράχτηκε από την κίνησή σου και μάλιστα το κατέκρινε στον αέρα; – Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του.

Αλήθεια θα τραγουδούσες τραγούδια του; – Δεν ξέρω. Πηγαίνω με τα τραγούδια και με το αν με εκφράζει ο στίχος και η μουσική.

[dfp_ads id=236982]

«Αν με φλέρταρε μια γυναίκα με ωραίο τρόπο, θα ένιωθα κολακευμένη»

Σου έκανε εντύπωση που μία κοπέλα στο twitter σου έκανε πρόταση γάμου; – Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως είχα περισσότερα μηνύματα αγάπης από γυναίκες παρά από άντρες.

Μήπως φταίει το μουστάκι; – Μπορεί. Υπάρχει μια ταύτιση της Νωαίνας και των γυναικών στην Ελλάδα που θέλουν να ακουστεί η φωνή τους και να απελευθερωθούν.

Σε έχει φλερτάρει γυναίκα; – Μπορεί και ναι μπορεί και όχι. Εδώ και άντρες που με φλερτάρουν δεν το παίρνω είδηση. Γενικά, είμαι λίγο στον κόσμο μου. Αλλά αν με φλέρταρε μια γυναίκα με ωραίο τρόπο, θα ένιωθα κολακευμένη.

Πώς ξεκίνησε η ιδέα για το περιβόητο μουστάκι; – Το μουστάκι είναι ένα σύμβολο υπόσχεσης που έδωσα στον πατέρα μου πριν φύγει από τη ζωή και αφορά σε ένα πολύ προσωπικό ζήτημα.

Η υπόσχεση που έδωσε στον πατέρα της

Τι εννοείς όταν λες ότι έδωσες υπόσχεση στον πατέρα σου; – Ένα μήνα πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, τον έχασα ξαφνικά. Κάποια γεγονότα που συνέβησαν σχετικά με εμένα επηρέασαν αρνητικά στην υγεία του. Κάποιοι δικοί μου άνθρωποι έκαναν πολύ μεγάλο κακό σ’ εμένα και όλο αυτό είχε αντίκτυπο στην υγεία του πατέρα μου. Από τη στενοχώρια επιδεινώθηκε η υγεία του και αποδυναμώθηκε ο οργανισμός του.

Αυτοί οι άνθρωποι σου έκαναν κακό σε επαγγελματικό ή σε προσωπικό επίπεδο; – Γενικά. Κάποιοι άνθρωποι μου έκαναν ζημιά και με διέσυραν αδίκως για να αποκρύψουν δικά τους δεδομένα που μπορεί να γνώριζα εγώ. Το αποτέλεσμα ήταν να επηρεαστεί η υγεία του πατέρα μου από αυτό.

Τι ακριβώς υποσχέθηκες στον πατέρα σου πριν φύγει; – Του υποσχέθηκα πως μπορεί να έχω μείνει μόνη μου αλλά θα παλέψω για την αλήθεια μου και για να γίνω καλύτερος άνθρωπος. Στην τελική κατάλαβα ότι οι άνθρωποι κάνουμε πράγματα που ίσως δεν αντιλαμβανόμαστε το αντίκτυπο που έχουν στη ζωή κάποιου άλλου ανθρώπου. Καθώς αυτοί οι άνθρωποι ήταν άνθρωποι που αγάπησα θέλω να πιστεύω πως ότι έκαναν δεν ήταν με πλήρη επίγνωση των συνεπειών. Στο τέλος της μέρας αυτό που λέω είναι, καλή καρδιά!

«Με έφτυνε στο πρόσωπο και με κρατούσε από το λαιμό»!

Τι σου λέει ο κόσμος που συναντάς στον δρόμο; – Ο κόσμος είναι πάρα πολύ θετικός. Μόνο ένα αρνητικό περιστατικό βίωσα με μια μεθυσμένη κυρία που βρισκόταν σε ένα μπαράκι. Δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε, απλά μου μιλούσε και με έφτυνε στο πρόσωπο και με κρατούσε από το λαιμό. Κατά τ’ άλλα, τα σχόλια του κόσμου είναι πολύ θετικά.

Ποιος θέλεις να βγει νικητής; – Αυτός που θα πάρει τον τίτλο του νικητή δεν σημαίνει πως θα είναι και ο πιο επιτυχημένος. Είναι πολύ σχετικό αν κρίνεται η επιτυχία από ένα αυτοκίνητο. Ο Λέοντας έχει πολλές πιθανότητες να κερδίσει αν όλη η Κύπρος τον υποστηρίξει. Και ο Ίαν έχει μεγάλες πιθανότητες. Κάτι ήξερε ο Γιώργος Θεοφάνους όταν διάλεξε την ομάδα των αγοριών.

Μετάνιωσες που μπήκες στο X – Factor; – Όχι, καθόλου. Μου προσέφερε μια πλατφόρμα επικοινωνίας με περισσότερο κόσμο.

Τι θα έλεγες στον πατέρα σου αν τώρα σε άκουγε; – Δεν θα ήθελα να του πω κάτι. Νομίζω πως αυτά που πρέπει να ξέρει, τα ξέρει.

Τι τίτλο θα έβαζες σ’ αυτή τη συνέντευξη; Όλα για το μουστάκι ή όλα για τον πατέρα μου; – Ακόμα όλα είναι πολύ νωπά και πολύ φρέσκα. Σε τρεις μήνες από τώρα θα σου πω αν όλα ήταν για το μουστάκι ή τον πατέρα μου.