X Factor – Μιχάλης Τσαουσόπουλος: «Δεν υπάρχει, τέτοιες μικρότητες δεν έχω εγώ»

X Factor

"Μπορεί να έχει σκεφτεί λίγο ανταγωνιστικά για τη δική μου συμμετοχή"

Μια ευγενική μεν διαμάχη δε είχε, το βράδυ της Πέμπτης, ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος με την Λίλα Τριάντη στο live του X Factor. Αφορμή για αυτήν στάθηκε το εισαγωγικό απόσπασμα της διαγωνιζόμενης όπου εξέφρασε την γνώμη της για την ευρύτερη κριτική που έχει δεχθεί ως τώρα από τον μουσικό παραγωγό.

«Έχω σκεφτεί ότι ο κύριος Τσαουσόπουλος μπορεί να έχει σκεφτεί λίγο ανταγωνιστικά για τη δική μου συμμετοχή επειδή έχει τα κορίτσια» ανέφερε χαρακτηριστικά η Λίλα Τριάντη. «Το μόνο σημείο στο οποίο εγώ έχω παραπάνω εμπειρία είναι η σκηνική παρουσία και το χορευτικό κομμάτι.»

Μόλις, λοιπόν, η διαγωνιζόμενη ολοκλήρωσε την εμφάνιση της, ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος πήρε τον λόγο και ξεκίνησε απαντώντας στα δικά της σχόλια. «Θα ήθελα πριν περάσουμε στην κριτική, επειδή είδα τώρα ένα video που είπε η γλυκιά φίλη εδώ ότι κάνω κακές κριτικές και αισθάνομαι ανταγωνιστικά για τα κορίτσια τα δικά μου. Δεν υπάρχει αυτό. Τέτοιες μικρότητες δεν έχω εγώ. Ποτέ».

Λ.Τ.: Ούτε εγώ έχω να ξέρετε.

Μ.Τ.: Ναι, αλλά τις είπες! Αλλά οκ… Έχεις το άγχος σου, είσαι διαγωνιζόμενη, κανένα πρόβλημα.

«Συγνώμη λέμε» τόνισε ο Γιώργος Θεοφάνους απευθυνόμενος προς την όμορφη διαγωνιζόμενη. «Πραγματικά συγνώμη, δεν άκουσα τι βγήκε προς τα έξω» απάντησε εκείνη.