X Factor: Μάγεψε η Έλενα Παναγιωτίδου – «Θα τις λιώσεις όλες τις μέτριες και άθλιες»

X Factor

Όλους άφωνους τους άφησε η Έλενα Παναγιωτίδου με την ερμηνεία της στον ημιτελικό του X Factor!

Στον μεγάλο ημιτελικό του X Factor βρέθηκε η Έλενα Παναγιωτίδου, το βράδυ της Παρασκευής στο MEGA, οπότε και επέλεξε να διαγωνιστεί με ένα πολύ αγαπημένο τραγούδι του Αντώνη Βαρδή. Ο λόγος για το κομμάτι «Σε γυρεύω» που όλοι έχουμε αγαπήσει με τη φωνή του Γιάννη Πάριου.

Δίνοντας για μια ακόμα φορά τον καλύτερο της εαυτό, η νεαρή τραγουδίστρια και διαγωνιζόμενη του μουσικού τάλεντ σόου του Μεγάλου καναλιού κατόρθωσε να σαγηνεύσει τόσο την κριτική επιτροπή όσο και το τηλεοπτικό κοινό με το ταλέντο και την ερμηνεία της.

«Είσαι μια καλλιτέχνιδα πια έτοιμη η οποία διαγράφει μια πολύ σταθερή πορεία. Έχεις δώσει το στίγμα σου και ανυπομονούμε για όλα όσα θα μας δώσεις μετά το X Factor» τόνισε, μέσα σε όλα, αρχικά ο Μιχάλης Κουινέλης για να προσθέσει με ενθουσιασμό ο Χρήστος Μάστορας πως «το έχεις τερματήσει φωνητικά! Δεν υπάρχεις! Η φωνή σου είναι από άλλο πλανήτη, ολόσωστη! Τεράστιο ταλέντο».

«Κυκλοφορούν έξω πάρα πολλές μέτριες έως άθλιες τραγουδίστριες, που περιφέρονται και κάνουν τις καμπόσες με κάτι φωνούλες τόσες. Είσαι 23 χρονών, είσαι θεά και έτσι και κάνεις προσεκτικές κινήσεις ακόμα και σε αυτό το είδος της πίστας θα τις λιώσεις όλες γιατί δεν υπάρχουν. Θυμάσαι τι σου είχα πει στο προηγούμενο live; Πρέπει να αρχίσεις να σκέφτεσαι τι θα κάνεις τα 150 χιλιάρικα» σημείωσε, με τη σειρά του, ο Νίκος Μουρατίδης προς την Έλενα Παναγιωτίδου στον ημιτελικό του