X Factor: Λύγισε ο Άγγελος Αρχανιωτάκης και έβαλε τα κλάματα

X Factor

"Ήρθα πιο κοντά στον εαυτό μου" παραδέχθηκε ο παίκτης του X Factor.

Στον μεγάλο τελικό του X Factor βρέθηκε να διαγωνίζεται ο Άγγελος Αρχανιωτάκης, τη νύχτα της Κυριακής, στο πρόγραμμα του MEGA. Ο νεαρός διαγωνιζόμενος από την ομάδα της Μαρίζας Ρίζου πήρε το εισιτήριο για την μεγάλη βραδιά για να διεκδικήσει την κορυφή στο λαμπερό μουσικό τάλεντ σόου του Μεγάλου Καναλιού.

Αμέσως μετά την εμφάνιση που πραγματοποίησε στη σκηνή του X Factor, όμως, ο Άγγελος Αρχανιωτάκης δεν κατόρθωσε να συγκρατήσει την συναισθηματική του φόρτιση εξαιτίας των διθυραμβικών σχολίων που έλαβε από την κριτική επιτροπή καθώς και τον Ηλία Ψινάκη και τον Νίκο Μουρατίδη.

Έτσι, ο Ανδρέας Γεωργίου δεν θα μπορούσε να μην παρατηρήσει πως δάκρυα κύλησαν στα μάτια του νεαρού διαγωνιζόμενου. «Είναι πολύ συγκινημένος ο Άγγελος! Γιατί κλαις ρε Άγγελε;» ρώτησε ο ηθοποιός και παρουσιαστής του μουσικού τάλεντ σόου.

«Απλά συγκινούμαι γιατί όλο αυτό έχει φτάσει στο τέλος του. Ήταν ένα πάρα πολύ όμορφο ταξίδι αλλά αυτό που κράτησα πιο πολύ απ’ όλα είναι η γνωριμία με την Μαρίζα, που είναι από τους καλύτερους ανθρώπους που γνώρισα ποτέ. Ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα. Θα φύγω από εδώ πέρα και νιώθω ακόμα πιο κοντά στη μουσική δέκα φορές περισσότερο από όσο ήμουν όταν ήρθα εδώ πέρα. Πιο κοντά και στον εαυτό μου» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Άγγελος Αρχανιωτάκης στον μεγάλο τελικό του X Factor.