X Factor – Λίλα Τριάντη: «Για μένα το λάθος δεν είναι δικό σου…»

Λίλα Τριάντη

Δίχασε τους κριτές η τραγουδίστρια με την ερμηνεία της!

Μια διάθεση να ξεσηκώσει κοινό και κριτική επιτροπή, η Λίλα Τριάντη βρέθηκε ξανά στη σκηνή του X Factor στο 5o live show! Αυτή τη φορά, η όμορφη τραγουδίστρια επέλεξε μαζί με την μέντορα της, Μελίνα Ασλανίδου την επιτυχία »

Η Λίλα Τριάντη κέρδισε με ευκολία τα βλέμματα με την εντυπωσιακή της εμφάνιση στη χορογραφία του κομματιού. Τις εντυπώσεις όμως των κριτών τις κέρδισε;

«Με εσένα συμβαίνει το εξής περίεργο. Όταν τραγουδάς είσαι πιο σωστή, ρυθμική, κάνεις πιο καλό control πάνω στο λαιμό σου. Έχεις μια τσαχπνινιά που μαζί με την αυτοπεποίθηση, το κλέβεις. Και λάθος δηλαδή να ‘ναι δεν το καταλαβαίνει ο άλλος» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Θεοφάνους στην όμορφη διαγωνιζόμενη του X Factor. «Για μένα το λάθος δεν είναι δικό σου» δήλωσε ο μουσικοσυνθέτης και απευθύνθηκε στην μέντορα της Λίλας Τριάντη, Μελίνα Ασλανίδου. «Είμαστε στο 5ο live. Εγώ πιστεύω ότι το κορίτσι αυτό έχει πολύ δυνατή φωνή. Σε αυτό που είδαμε την έχουμε ήδη δει. Δεν πρέπει να μας πείσετε ότι είναι μια σπουδαία τραγουδίστρια και πρέπει να παραμείνει».

Με τη σειρά της, η Μελίνα Ασλανίδου απάντησε πως «Σιγά σιγά θα τα δείτε όλα» για να προσθέσει λιτά ο Γιώργος Θεοφάνους, «μπορείνα μην υπάρχει η δυνατότητα αυτή την επόμενη φορά».

«Έχω τις αντιρρήσεις μου όσον αφορά τις διασκευές. Σ’ αρέσει το λατινογενές αλλά, με αγάπη θα προτείνω, την επόμενη φορά αν θέλει να παραμείνει εκεί γιατί δεν μας ρίχνεις ένα Conga της Gloria Stephen;» αναρωτήθηκε ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος στην κριτική του.

«Με το που κάνουμε αυτό το γνωστό κομμάτι latin αμέσως το αδυνατίζουμε. Όποιος και να το πει, έτσι νομίζω» συμπλήρωσε ο ραδιοφωνικός παραγωγός και κριτής του X Factor. «Μόνο η Λίλα μπορεί να το κάνει αυτό. Είναι μια όαση. Είναι η μόνη που κάνει σόου και το έχει πάρα πολύ, αισθάνομαι πολύ περήφανη» συμπλήρωσε η Μελίνα Ασλανίδου για την παίκτρια της ομάδας της.

Σας εντυπωσίασε η Λίλα Τριάντη με αυτή την εμφάνιση της;