X Factor και το βράδυ Σαββάτου…

X Factor

Η προσπάθεια συνεχίζεται! Η αγωνία κορυφώνεται!

Δύο μέρες γεμάτες The X Factor 2 θα έχουν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν οι τηλεθεατές του ΣΚΑΪ, αφού έρχονται δύο Auditions και ένα ανατρεπτικό Bootcamp, μέσα σε δύο χορταστικά επεισόδια που θα προβληθούν απόψε και αύριο Σάββατο στις 9 το βράδυ.

Το The X Factor 2 αναζητά το επόμενο αστέρι της ελληνικής μουσικής σκηνής. Απόψε προβάλλεται η 4η audition, του μεγαλύτερου μουσικού show παγκοσμίως.

Η κριτική επιτροπή: Γιώργος Μαζωνάκης, Τάμτα,  Γιώργος Παπαδόπουλος και  Μπάμπης Στόκας, επιλέγει τους καλύτερους, ενώ η Ευαγγελία Αραβανή παρακολουθεί με φιλικά πρόσωπα των διαγωνιζομένων την προσπάθεια τους να πάρουν το εισιτήριο για το Bootcamp.

Τα μικρόφωνα είναι και πάλι έτοιμα να πάρουν… φωτιά. Απόψε στις 9 το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ απολαύστε ένα ακόμη επεισόδιο από τις Auditions, με τους φιλόδοξους τραγουδιστές να καλούνται να δείξουν τις φωνητικές τους ικανότητες και να πείσουν την κριτική επιτροπή πως αξίζουν μια θέση στα live shows.

Και η προσπάθεια συνεχίζεται…

Αύριο Σάββατο, στις 9 τo βράδυ οι Auditions ολοκληρώνονται με την προβολή του πέμπτου επεισοδίου. Οι τελευταίοι διαγωνιζόμενοι θα εμφανιστούν μπροστά στην κριτική επιτροπή προσπαθώντας να περάσουν στην επόμενη φάση του show. Πολλοί είναι οι φιλόδοξοι τραγουδιστές που κλέβουν τις εντυπώσεις, ενώ κάποιοι άλλοι θα συγκινήσουν την επιτροπή.

Κι αμέσως μετά έρχεται το Bootcamp!

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των Auditions, η κριτική επιτροπή παίρνει και πάλι θέση και επιλέγει από τους καλούς… τους καλύτερους! Συντονιστείτε το Σάββατο το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ για μια απολαυστική συνέχεια: το συναρπαστικό Bootcamp, που περιέχει αγωνία, ανατροπές και συγκίνηση.

Για το στάδιο αυτό οι διαγωνιζόμενοι που πέρασαν τη διαδικασία των Auditions, καλούνται να δείξουν ότι αξίζουν οι φωνητικές τους ικανότητες και η σκηνική τους παρουσία ώστε να συνεχίζουν στο The X Factor 2. Στο τέλος θα παραμείνουν μόνο 40 άτομα.

Οι διαγωνιζόμενοι χωρίζονται σε ομάδες 5-6 ατόμων και τραγουδούν α καπέλα. Για τα μέλη της κριτικής επιτροπής, τα πράγματα δυσκολεύουν, αφού ο αριθμός των διαγωνιζόμενων θα πρέπει διαρκώς να μειώνεται. Όλοι ανεβαίνουν στη σκηνή του The X Factor 2, ερμηνεύουν τα τραγούδια τους και η κριτική επιτροπή πρέπει να επιλέξει μόνο 40 άτομα.

Οι τέσσερις δεκαμελείς ομάδες είναι οι εξής:

Α) Αγόρια 16-24 ετών

Β) Κορίτσια 16-24 ετών

Γ) Αγόρια – Κορίτσια άνω των 25 ετών

Δ) Γκρουπς

Στο τέλος θα ανακοινωθεί με ποια ομάδα θα πάει στα Chairs ο κάθε κριτής.

Είστε έτοιμοι να δείτε ποιοι μένουν στο The X Factor 2; Λάβετε θέσεις!

Μετά την προβολή του 4ου και του 5ου επεισοδίου των Auditions έρχεται το Bootcamp. Συντονιστείτε σήμερα και αύριο Σάββατο στις 9 το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, για να δείτε ποια είναι τα νέα μουσικά ταλέντα, που κατάφεραν να περάσουν στην επόμενη φάση που θα οδηγήσει στα live shows!