X Factor: Η εμφάνιση του γκρουπ που έκανε άνω – κάτω τους κριτές! «Υπάρχει άλλη εκπομπή…»

X Factor

"Ώρες ώρες αισθάνομαι ότι καθόμαστε σε άλλη εκπομπή"

Μια αρχική διαφωνία που οδήγησε σε έναν θερμότερο διάλογο είδαμε στο live του X Factor. Ανάμεσα στον Γιώργο Θεοφάνους και τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο με αφορμή την εμφάνιση του γκρουπ «Άνω κάτω» που ερμήνευσε την επιτυχία «Ψίθυροι καρδιάς» που γνωρίσαμε με την φωνή του Δημήτρη Μπάση.

«Τρία τραγούδια από το ελληνικό ρεπερτόριο είναι τα αγαπημένα μου. Όλα σε θυμίζουν, Τα σμυρνέικα τραγούδια και αυτό… Οι Ψίθυροι καρδιάς» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος. «Η φωνή του Μπάση δεν ξεπερνιέται, έχω πρόβλημα»

«Το παιδιά το είπαν σωστά» παραδέχθηκε ο μουσικός παραγωγός και κριτής του X Factor για να συμπληρώσει, «αναποφεύκτως το συνέκρινα, απλώς ήταν πιο low dynamics. Πάντα συγκρινόμενο με αυτό που έχω στα αυτιά μου».

«Πάμε να πούμε κάτι πιο ουσιαστικό, επέτρεψε μου» σημείωσε, με τη σειρά του, ο Γιώργος Θεοφάνους προς την παρουσιάστρια του τάλεντ σόου, Δέσποινα Βανδή.

«Ώρες ώρες αισθάνομαι ότι καθόμαστε σε άλλη εκπομπή, συγνώμη που το λέω. Υπάρχει άλλη εκπομπή στον ΑΝΤ1 που λέγεται «Your Face Sounds Familiar». Γιατί πρέπει να συγκρίνουμε αυτό το παιδί με τον Μπάση; Από που κι ως που το κάνουμε αυτό το πράγμα; Δηλαδή μου κάνει εντύπωση αυτό που λέτε. Και δεν μιλάω μόνο για τον Μιχάλη. Του Μιχάλη είναι η θέση του» πρόσθεσε ο δημοφιλής μουσικοσυνθέτης.

«Μην τους το κάνετε αυτό το πράγμα… Το είπα και δεν θα το ξαναπώ… Δεν συγκρίνουμε κανέναν με κανέναν» συμπλήρωσε σε έντονο ύφος ο Γιώργος Θεοφάνους.