X Factor: Έτοιμοι για το 2ο Live!

Όλα τα τραγούδια που θα ακούσουμε στη σκηνή του X Factor το βράδυ της Παρασκευής!

Ένα φαντασμαγορικό σκηνικό είναι έτοιμο να υποδεχθεί απόψε στις 21.15 τους 12 φιναλίστ και τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ στο δεύτερο live του μεγαλύτερου μουσικού show παγκοσμίως, του The X Factor.
Απολαύστε ένα ακόμη live με τους διαγωνιζόμενους να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να παραμείνουν στο show και να διεκδικήσουν το έπαθλο: ένα «χρυσό» δισκογραφικό συμβόλαιο με τη FeelGood Records κι ένα αυτοκίνητο.

rouvas260516

Ο Σάκης Ρουβάς με το δικό του μοναδικό τρόπο θα υποδεχτεί στη σκηνή τους συμμετέχοντες του show, ενώ ο ρόλος των τεσσάρων κριτών δυσκολεύει. Ο Γιώργος Θεοφάνους, η Πέγκυ Ζήνα, η Τάμτα και ο Θοδωρής Μαραντίνη, θα κληθούν να αποφασίσουν για την παραμονή ή αποχώρηση ενός διαγωνιζόμενου. Όλη την εβδομάδα δουλεύουν πυρετωδώς με τις ομάδες τους προκειμένου οι υποψήφιοι μουσικοί αστέρες να είναι έτοιμοι για τη μεγάλη βραδιά. Τα χορευτικά που θα συνοδεύουν όλα τα μουσικά κομμάτια είναι υπό τις οδηγίες της χορογράφου των σταρ Chali Jennings.

Αναλυτικά τα τραγούδια που θα ακουστούν στο δεύτερο live είναι:
Από την ομάδα του Γιώργου Θεοφάνους: Ο Ανδρέας Λέοντας με το «Αν μου τηλεφωνούσες» του Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο Αντώνης Φωκάς με το «Σάββατα» του Αντώνη Ρέμου, ο Ίαν Στρατής με το “Let me entertain you” του Robbie Williams.
Από την ομάδα της Πέγκυς Ζήνα: Ο Αλέξανδρος Πιτσάνης με το «Υδροχόος» του Νίκου Παπάζογλου, ο Πιλάτος Κουνατίδης με το «Πίνω από εκεί ψηλά για σένα» του Παντελή Παντελίδη, η Νωαίνα με το “Purple rain” του Prince.
Από την ομάδα της Τάμτα: Η Χριστίνα Ζάντη με το «Ξαναμανα» της Άννας Βίσση, η Τάνια Μπρεάζου με το «Μαζί σου» της Έλενας Παπαρίζου, η Χριστιάνα Μπούνια με το “Highway to hell” των AC/DC με συνοδεία άριας.
Από την ομάδα του Θοδωρή Μαραντίνη: Οι “Stereo Soul” με το “All of me” του John Legend, οι «Αυτή & Αυτοί» με τα «Καίγομαι» της Σωτηρίας Λεονάρδου και «Οι μάγκες δεν υπάρχουν πια» του Νίκου Παπάζογλου, οι ΝΜΑ με το “You don’t owe me” της Lesley Gore.

aravani260516

Στο ειδικά διαμορφωμένο green room του X Factor, η λαμπερή Ευαγγελία Αραβανή, κατά τη διάρκεια του show θα έχει δίπλα της όλους τους συμμετέχοντες, ενώ παράλληλα θα μας ενημερώνει για όλα όσα καταγράφονται στα social media. Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά στην Ελληνική τηλεόραση δημιουργήθηκε το social situation room με πλήρως εξειδικευμένο εξοπλισμό και με 15μελή ομάδα.
Δυναμικό παρών στο κλειστό γήπεδο του Γαλατσίου δίνει το κοινό που ενθαρρύνει όλους όσοι ανεβαίνουν στη σκηνή να ερμηνεύσουν τα τραγούδια τους, ενώ δεν σταματά να τραγουδά και να χορεύει μαζί τους. Κερκίδες και σκηνή πάλλονται στους ρυθμούς των τραγουδιών και η ατμόσφαιρα γίνεται εκρηκτική!
Οι τηλεφωνικές γραμμές θ’ ανοίξουν μόλις ξεκινήσει την ερμηνεία του ο πρώτος διαγωνιζόμενος και θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι να ολοκληρώσουν τις εμφανίσεις τους και οι 12 συμμετέχοντες. Στο τέλος της βραδιάς οι τέσσερις ομάδες θα ανεβούν στη σκηνή μαζί με τον μέντορά τους και στο δεύτερο live θα αποχωρήσουν δύο διαγωνιζόμενοι. Ο Σάκης Ρουβάς με βάση την ψηφοφορία του κοινού θα ανακοινώσει τους τρεις διαγωνιζόμενους με τις λιγότερες ψήφους. Από αυτούς θα αποχωρίσει από το show αυτός που έλαβε τη μικρότερη βαθμολογία. Οι δύο εναπομείναντες θα ερμηνεύσουν από ένα μουσικό κομμάτι και τον τελικό λόγο θα τον έχει η κριτική επιτροπή η οποία θα κρίνει και θα αποφασίσει ποιος από τους δύο θα αποχωρίσει από το The X Factor.