X Factor: Έπεσε αμέσως μετά το τραγούδι και τον «πρόδωσε» ο Ανδρέας Γεωργίου

X Factor

"Κάνουμε και ακροβατικά εδώ πέρα" αναφώνησε ο παρουσιαστής του X Factor!

Στη σκηνή του X Factor με παρουσιαστή τον Ανδρέα Γεωργίου βρέθηκε, για μια ακόμα φορά, ο Γιάννης Ονησιφόρου προκειμένου να κερδίσει τόσο τους κριτές όσο και το τηλεοπτικό κοινό με την ερμηνεία του.

Αυτή την φορά, ο Κύπριος τραγουδιστής από την ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη κλήθηκε να ερμηνεύσει το τραγούδι «Always remember us this way» που είχε πει η Lady Gaga στην ταινία «A star is born».

Αμέσως μετά το τέλος της εμφάνισης, όμως, όταν ο διαγωνιζόμενος του X Factor έπρεπε να κατέβει από την ειδική κατασκευή που είχε φτιαχτεί στη σκηνή του μουσικού σόου του MEGA, ένα μικρό απρόοπτο του επιφύλασσε μια έκπληξη καθώς… βρέθηκε απότομα στο πάτωμα. Κάτι που όμως διόρθωσε αμέσως ο ίδιος χωρίς κανείς να καταλάβειτο παραμικρό παρά μόνο όταν ο παρουσιαστής Ανδρέας Γεωργίου «πρόδωσε» αυτή την πτώση.

«Κάνουμε και ακροβατικά εδώ πέρα» αναφώνησε με χιούμορ, όταν βεβαιώθηκε πως ο Γιάννης Ονησιφόρου, ο παρουσιαστής του X Factor.  «Σαν τις Σουλιώτισες πέφτει μία μία» πρόσθεσε ο Ηλίας Ψινάκης με το γνώριμο ύφος του.

«Έχει δυσκολέψει η δουλειά μας, παιδιά» συμπλήρωσε με χαμόγελο ο Στέλιος Ρόκκος από τη θέση του κριτή του X Factor.