X Factor: Ένταση ανάμεσα σε Θεοφάνους και Τσαουσόπουλο – «Να το στρογγυλέψουμε λίγο…»

X Factor

"Είπα εγώ την λέξη κλεμμένη; Δεν είπα κλεμμένη..."

Στη σκηνή του X Factor ανέβηκαν και πάλι οι Liak and the Cover με ένα κομμάτι του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και στόχο να κερδίσουν την κριτική επιτροπή και να παραμείνουν στο δαιγωνιστικό κομμάτι του τάλεντ σόου του Open.

Και ενώ στο σύνολο, η νεανική παρέα κατόρθωσε να αποσπάθει θετικά σχόλια από την Μελίνα Ασλανίδου, τον Χρήστο Μάστορα, τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο και τον μέντορα τους, Γιώργο Θεοφάνους μια απρόσμενη, αμήχανη… λεκτική διαμάχη προκλήθηκε ανάμεσα στους δυο τελευταίους.

«Θα πω κάτι που πιθανόν 99 στους 100 δεν το ξέρουν. Θυμάστε πως ξεκινάει το τραγούδι. Με τον Λαυρέντη γνωριζόμασταν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος, προσθέτοντας. «Παλαιότερα όταν άκουσα ότι το τραγούδι είναι από τον Λαυρέντη, δεν τόλμησα να του το πω γιατί ντρεπόμουν, δεν ήθελα. Υπάρχει ένα τραγούδι πριν βγει αυτό που είναι ακριβώς το ίδιο, ίδιες νότες απλώς το ξένο ήταν παιγμένο λίγο πιο γρήγορα. Είναι το ίδιο πράγμα».

Ο Γιώργος Θεοφάνους θέλησε, αμέσως να πάρει προστατευτικό ρόλο προς τον αείμνηστο τραγουδιστή, σημειώνοντας: «Να προστατεύσω λίγο τον συνάδελφο παρ’ ότι δεν είναι μαζί μας. Ο λόγος που το αναφέρουμε αυτό ποιος είναι;»

M.T.: Εγκυκλοπαιδικός.

Γ.Θ.: Μα είναι εγκυκλοπαιδικός το να δίνουμε τον άνθρωπο στον αέρα ότι, ξέρεις, η εισαγωγή του είναι κλεμμένη από κάποιον άλλον;

M.T.: Είπα εγώ την λέξη κλεμμένη; Δεν είπα κλεμμένη.

Γ.Θ.: Τι είπες; Να το στρογγυλέψουμε λίγο γιατί είναι…

M.T.: Δεν θέλει στρογγύλεμα γιατί δεν είπα κάτι αιχμηρό. Να σας πω, επίσης, εάν δεν το ξέρετε πως πριν 7-8 χρόνια που πήγαν τον Μικ Τζάγκερ σε δικαστήριο γιατί έμοιαζε ένα τραγούδι του με κάποιο άλλο.

Γ.Θ.: Μιχάλη μου και εμένα με πήγαν σε δικαστήριο και εγώ έχω πάει άλλους σε δικαστήριο. Οι νότες είναι κοντά.

Σας άρεσε η εμφάνιση των Liak and the Cover αυτή την εβδομάδα;