X Factor – Chair Challenge: Η ομάδα της Πέγκυς Ζήνα παίρνει το δρόμο για τα live!

Οι θέσεις για τα live του “The X Factor” λιγοστεύουν. Το καρδιοχτύπι μεγαλώνει!

Ήδη οκτώ τυχεροί έχουν πάρει το εισιτήριο και στο επεισόδιο της Παρασκευής διεκδικούν τέσσερις ακόμη διαγωνιζόμενοι τη δική τους θέση, αυτή τη φορά για την ομάδα της Πέγκυς Ζήνα.
Το Chair Challenge η πιο ανατρεπτική διαδικασία του “The X Factor” έρχεται την Παρασκευή στις 21.30 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Οι δέκα διαγωνιζόμενοι (Αγόρια – Κορίτσια πάνω από 25 ετών), γνωρίζουν πως αυτή είναι η τελευταία τους ευκαιρία για να πάρουν το δρόμο για τα live. Η αγωνία τους μεγάλη. Οι προσδοκίες τους τεράστιες. Το άγχος τους ακατανίκητο!
Τέσσερις καρέκλες βρίσκονται στη σκηνή του “The X Factor” και περιμένουν τους καλύτερους. Τα πάντα μπορεί ν’ αλλάξουν, ακόμα και γι’ αυτούς που έχουν κερδίσει μία από τις καρέκλες, αφού μπορεί να χρειαστεί να την εγκαταλείψουν για να καθίσει κάποιος άλλος.
Την εμφάνισή του θα κάνει και σε αυτό το επεισόδιο ο Γιώργος Λεβέντης, Head of International Productions SYCO, που με την πολυετή εμπειρία του βάζει τη δική του σφραγίδα, βοηθώντας στις αποφάσεις της, την Πέγκυ Ζήνα.

Πρώτος στη σκηνή θ’ ανεβεί ο Σταύρος Τζινίδης με τον Γιώργο Θεοφάνους να του λέει πως του άρεσε πάρα πολύ και ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για εκείνον. Είναι άραγε αυτό αρκετό για να καθίσει σε μία από τις καρέκλες;
Τη σκυτάλη θα πάρει η Βάλια Σωμαράκη με τον Θοδωρή Μαραντίνη να δηλώνει: «τραγούδησες πάρα πολύ καλά αλλά κάτι μου λείπει…» Θα έχει την ίδια γνώμη και η Πέγκυ Ζήνα;
Σειρά θα έχει η Νωαίνα. «Είσαι αυτό που ψάχνει το “X Factor”, θα της πει ο Θοδωρής Μαραντίνης, ενώ η Τάμτα θα της πει: «Με τρελαίνει αυτό το κορίτσι, εννοείται πως πρέπει να κάτσει στην καρέκλα».Τον τελευταίο λόγο όμως τον έχει η Πέγκυ Ζήνα.
Τέταρτη θα ανέβει στη σκηνή του show η Αναστασία Δοβλέτογλου. «Ήσουν καλύτερη απ’ ότι περίμενα. Παρ’ όλα αυτά θεωρώ ότι η φωνή σου δεν έκανε γι’ αυτό το τραγούδι. Όμως είχες καλή επικοινωνία και μ’ εμάς και με τον κόσμο», θα της πει ο Γιώργος Θεοφάνους. «Σε πιστεύω πολύ, πιστεύω ότι έχεις αστέρι», θα της πει η Πέγκυ Ζήνα. Αρκεί αυτό, για να της δώσει την καρέκλα για να πάει στα live;
Ο Νίκος Κερκένης θα πάρει στη συνέχεια το μικρόφωνο και θα ερμηνεύσει το τραγούδι του. «Έχεις ένα λαιμό …βελούδο», θα του πει ο Γιώργος Θεοφάνους, ενώ η Πέγκυ Ζήνα θα συμπληρώσει: «Ό,τι βάζει το μυαλό σου να κάνει ο λαιμός σου, το κάνεις».
Ο Αλέξανδρος Πιτσάνης θα είναι ο επόμενος διαγωνιζόμενος. «Τρελαίνομαι γι’ αυτό το γρέζι στη φωνή σου», θα του πει ο Θοδωρής Μαραντίνης. Είναι όμως αρκετό αυτό για να μπει στην τελική τετράδα της ομάδας;
Έβδομος στη σειρά ο Πιλάτος Κουνατίδης που θα ανέβει στη σκηνή του “The X Factor” και θα προβληματίσει έντονα την Πέγκυ Ζήνα, στην τελική της απόφαση.
Και η μάχη συνεχίζεται. Σειρά θα έχει η Συμέλα Χριστοπούλου. «Μου αρέσει πολύ η χροιά της φωνή σου αλλά σήμερα την αγρίεψες πολύ», θα της πει ο Θοδωρής Μαραντίνης. Το θέμα όμως είναι τι θα πει η Πέγκυ Ζήνα.
Ο Τάσος Λάβδας θα είναι ένατος στη σειρά που θα τραγουδήσει. «Μου άρεσε πολύ όπως τραγούδησες το κομμάτι», θα του πει ο Θοδωρής Μαραντίνης, ενώ η Τάμτα προβληματισμένη θα του πει «Σ’ έχω ακούσει και καλύτερα».
Και η δεκάδα θα κλείσει με τον Γιώργο Στεφάνου. «Πάρα πολύ ωραία ερμηνεία, η καλύτερη φορά που σ’ έχουμε ακούσει», θα του πει ο Γιώργος Θεοφάνους. «Μ’ έχεις εντυπωσιάσει πολύ κι επειδή στην πρώτη audition ήμουν λίγο αρνητικός απέναντί σου χαίρομαι που έπεσα έξω», θα του πει ο Θοδωρής Μαραντίνης. Το ερώτημα όμως είναι τι θα πει η Πέγκυ Ζήνα κι αν θα πει το ναι ποιον διαγωνιζόμενο θα σηκώσει από τις καρέκλες, αφού μόνο εκείνη έχει τον τελικό λόγο για το ποιοι θα περιλαμβάνονται στην τετράδα που θα την ακολουθήσει στα live.
Μέχρι και την ερμηνεία του τελευταίου διαγωνιζόμενου οι ανατροπές θα φέρουν αμηχανία τόσο σε κριτές όσο και στη δεκαμελή ομάδα. Διαφωνίες μεταξύ των κριτών αλλά και με τον Γιώργο Λεβέντη θα προβληματίσουν την Πέγκυ Ζήνα, που θα την αναγκάσουν να πάρει το ρίσκο της για κάποιους και να τους δώσει την πολυπόθητη καρέκλα.

Η λαμπερή Ευαγγελία Αραβανή είναι διαρκώς δίπλα στους διαγωνιζόμενους, να τους εμψυχώνει και να τους… παρηγορεί.  Και η τελική 16άδα θα ολοκληρωθεί με την ομάδα του Θοδωρή Μαραντίνη που καλείται να επιλέξει στο τελευταίο Chair challenge την Τετάρτη 18 Μαΐου στις 21.30, τα τέσσερα γκρουπ που θα μπουν στα live.
Λάβετε θέσεις! Η μάχη συνεχίζεται!

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το X Factor!