X Factor: Ανατροπή στις ψήφους του κοινού! Σε δύσκολη θέση οι κριτές στην μονομαχία!

X Factor

Δείτε όλες τις εμφανίσεις των διαγωνιζομένων! Όλα όσα έγιναν στη σκηνή του X Factor στο 6ο live!

Ο Πιλάτος Κουνατίδης αποχώρησε από το 6ο live του X Factor έπειτα από απόφαση των κριτών και τη μονομαχία του με τον Ίαν Στρατή. Ο Ίαν Στρατής συνεχίζει στα live του show.

pilatosteliko

Οι κριτές ξεκινούν να ψηφίζουν. Η Πέγκυ Ζήνα υποστηρίζει τον τραγουδιστή της ομάδας της Πιλάτο Κουνατίδη και δίνει την αρνητική της ψήφο στον Ίαν Στρατή. Ο Γιώργος Θεοφάνους αντίστοιχα υποστηρίζει τον Ίαν Στρατή και δίνει την αρνητική του ψήφο στον Πιλάτο Κουνατίδη. Η Τάμτα δίνει την αρνητική της ψήφο στον Πιλάτο. Ο Θοδωρής Μαραντίνης δίνει την αρνητική του ψήφο στον Πιλάτο.

01:14 Ο Πιλάτος Κουνατίδης επιλέγει να διαγωνιστεί με «Τα σχοινιά σου» του Παντελή Παντελίδη.

pilatos03

01:11 Ο Ίαν Στρατής ξεκινά τη μονομαχία με το «My way» του Frank Sinatra.

ianstratis3

01:09 Ο Πιλάτος Κουνατίδης από την ομάδα της Πέγκυς Ζήνα και ο Ίαν Στρατής από την ομάδα του Γιώργου Θεοφάνους ετοιμάζονται να τραγουδήσουν ξανά προκειμένου ο ένας να αποχωρήσει…

Από την ψηφοφορία του κοινού στο X Factor παραμένουν η Τάνια Μπρεάζου, ο Αλέξανδρος Πιτσάνης, ο Ανδρέας Λέοντας, η Νωαίνα και οι Stereo Soul.

01:00 Ο Σάκης ξεκινά να ανακοινώνει τους διαγωνιζόμενους που παραμένουν στο X Factor για να διαγωνιστούν ξανά στο επόμενο live της Παρασκευής.

00:47 Ο Σάκης Ρουβάς τα χάνει, αφού το λάθος compilation που ξεκινά να προβάλλεται στον αέρα του ΣΚΑΪ περιέχει τις εμφανίσεις των διαγωνιζομένων της περασμένης Παρασκευής. Οι γραμμές κλείνουν και η Έλλη Κοκκίνου βγαίνει στην σκηνή του X Factor για να ερμηνεύσει τα τραγούδια της με μία καυτή εμφάνιση που κάνει τον Σάκη να μην σταματά να την φιλάει…

kokkinou

filisakielli

00:19 Η θεατρικότητα της Νωαίνας υπερτερεί της ερμηνείας της στο «Ανθρωπάκος». «Είχαμε μια διασκεδαστική Νωαίνα, σαν να μην καταλάβαινες τι έλεγες» σχολιάζει ο Γιώργος Θεοφάνους λίγο πριν ολοκληρωθεί το διαγωνιστικό μέρος του show.

nwaina2

00:08 Το συναίσθημα του Ίαν Στρατή ξεχειλίζει καθώς ερμηνεύει το «Για το καλό μου» και ο ίδιος «λυγίζει» καθώς του μιλούν οι κριτές…

ianstratis1

00:01 Η Τάνια Μπρεάζου δείχνει ότι μπορεί να κάνει εξίσου καλά ό,τι της αναθέτουν και εκπλήσσει με τον τρόπο που μεταμορφώνεται επί σκηνής, αυτή τη φορά με το «Μόνο μπροστά».

tania2

23:44 Ο Αλέξανδρος Πιτσάνης κάνει μεγάλη προσπάθεια τραγουδώντας στα Ιταλικά.  Το «Un altra te» ταιριάζει πολύ στην χροιά του, όμως το άγχος του, τον πηγαίνει πίσω.

pilatos3

23:26 Ο Ανδρέας Λέοντας δεν ξεφεύγει από τα τονικά λάθη ούτε στο «Μη φύγεις τώρα», ωστόσο η εξέλιξη στην σκηνική του παρουσία είναι κάτι αξιοπρόσεκτο.

leontas

23:30 Με ένα μπλαγλαμαδάκι μόνο για το «Το μπαγλαμαδάκι» του Νίκου Παπάζογλου ο Πιλάτος Κουνατίδης κάνει τη δεύτερη εμφάνισή του που κρίνεται επιτυχημένη.

pilatos2

23:11 Οι Stereo Soul ξεσηκώνουν το κοινό με το medley «Staying Alive» – «Enlishman in NewYork χορεύοντας ντίσκο επί σκηνής.

stereosoul1

23:05 Η Τάνια Μπρεάζου με το «Chandelier» ολοκληρώνει τον πρώτο γύρο εμφανίσεων των διαγωνιζόμενων και μαγεύει τους κριτές. Ο Γιώργος Θοεφάνους σχολιάζει λιτά…«Μύρισε τελικό».

mpreazou1

22:34 Ο Ανδρέας Λέοντας αποφεύγει να πατήσει πάνω στη φωνή του Νότη Σφακιανάκη στο «Αγάπη τι δύσκολο πράγμα» και μπορεί τονικά να έκανε λάθη, ωστόσο εκφραστικά το αποτέλεσμα ήταν καλύτερο από προηγούμενες εμφανίσεις του.

leontas1

22:34 Η Νωαίνα μας δείχνει μια άλλη καλλιτεχνική της πτυχή, την πιο ροκ και σέξι με το «I love rock’n roll» κάνοντας την κριτική επιτροπή να θεωρήσει πως έκαναν πολύ καλά που την κράτησαν στα live.

nwaina1

22:19 Ο Αλέξανδρος Πιτσάνης δέχεται αυστηρή κριτική από τον Γιώργο Θεοφάνους που θεωρεί πως τα τραγούδια που επέλεξαν – medley «Τα λόγια κομμάτια» και «Losing my religion» – δεν τον βοήθησαν να δείξει κάτι και ο ίδιος ήταν ανέκφραστος. «Θεωρώ ότι τον πήρες στο λαιμό σου» δηλώνει ξεκάθαρα ο κριτής απευθυνόμενος στην Πέγκυ Ζήνα, η οποία υπερασπίζεται τον διαγωνιζόμενο της ομάδας της λέγοντας πως έχει δοκιμαστεί σε διαφορετικά είδη περισσότερο από όλους. Η Τάμτα ωστόσο δηλώνει ξεκάθαρα πως τον προτιμά έτσι, ενώ ο Θοδωρής Μαραντίνης θεωρεί πως στο σημείο που βρίσκονται πρέπει να πάει ένα βήμα μπροστά.

pitsanis

22:01 Οι Stereo Soul με το «Take me to church» κάνουν για ακόμα μια φορά υπερήφανο τον μέντορα τους Θοδωρή Μαραντίνη, αφού έχουν μόνο θετικά σχόλια να εισπράξουν για την ερμηνεία τους.

stereosoul

21:51 Ο Πιλάτος Κουνατίδης δοκιμάζεται σε ένα τραγούδι που έχει ερμηνεύσει ο Πασχάλης Τερζής. Από το «Φεύγοντας» όμως έλειψε στον Θοδωρή Μαραντίνη ο νταλκάς. «Έχω την εντύπωση ότι όλο αυτόν τον καιρό ο Πιλάτος κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα. Είμαστε στο X Factor και θέλω να δω και διαφορετικά πράγματα» σχολιάζει η Τάμτα ερχόμενη σε αντιπαράθεση με τον Γιώργο Θεοφάνους.

pilatos1

21:41 Ο Ίαν Στρατής ανοίγει το διαγωνιστικό μέρος του X Factor με ένα τραγούδι στα μέτρα του. «Uptown funk» και βάζει τα …γυαλιά στους κριτές κάνοντας τον Γιώργο Θεοφάνους να τον παραλληλίσει με τον Σάκη Ρουβά.

ian1

gyalia

21:25 Ο Γιώργος Παπαδόπουλος, στις εκπλήξεις της βραδιάς, παρουσιάζει το ολοκαίνουριο κομμάτι του «Δεν το αντέχω».

papadaopoulos

21:15 Ο Σάκης Ρουβάς καλωσορίζει κοινό, τηλεθεατές και κριτές και μιλά για τον διπλασιασμό των τραγουδιών που ερμηνεύουν οι διαγωνιζόμενοι απόψε. Η Ευαγγελία Αραβανή μιλά για τη δυσκολία που είχαν να αντιμετωπίσουν τα παιδιά αυτή την εβδομάδα, έχοντας διπλό τραγούδι…

sakis2

X Factor

aravani

Ο Σάκης Ρουβάς δίνει το σύνθημα για να ξεκινήσει το 6ο live του X Factor και τα περιθώρια για τους επτά πια, διαγωνιζόμενους του X Factor στενεύουν. Από την ομάδα του Γιώργου Θεοφάνους έχουν απομείνει δύο διαγωνιζόμενοι, από την ομάδα της Πέγκυς Ζήνα τρεις διαγωνιζόμενοι, από την ομάδα της Τάμτα μία διαγωνιζόμενη κι από την ομάδα του Θοδωρή Μαραντίνη ένα γκρουπ.

Αν και το χρονικό περιθώριο που είχαν οι διαγωνιζόμενοι για το 6ο live του X Factor προκειμένου να προετοιμαστούν ήταν πολύ μικρό,  παρ΄όλα αυτά οι επτά φιναλίστ δούλεψαν πυρετωδώς με τους μέντορές τους και τους καθηγητές φωνητικής ώστε να είναι έτοιμοι για τη μεγάλη βραδιά. Από το αποψινό live οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να ερμηνεύσουν δύο τραγούδια. Τα χορευτικά που θα συνοδεύουν όλα τα μουσικά κομμάτια είναι υπό τις οδηγίες της χορογράφου των σταρ Chali Jennings, η οποία συμμετέχει στα περισσότερα.

Το X Factor υποδέχεται στο 6ο live του την Έλλη Κοκκίνου και τον Γιώργο Παπαδόπουλο, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις επιτυχίες τους.

Επιμέλεια:

Λία Παππά

Φίλιππος Αντωνίου