X Factor: Αγωνία και ανατροπές στο 1ο live! Δείτε όλα όσα έγιναν!

Όλες οι εμφανίσεις των διαγωνιζομένων!

Λίγα λεπτά πριν τη μιάμιση το υπερθέαμα του πρώτου live του X Factor ολοκληρώνεται και ο Σάκης Ρουβάς ανανεώνει το ραντεβού των τηλεθεατών για την επόμενη Παρασκευή. Μία βραδιά με με πολύ τραγούδι, ενθουσιασμό και ανατροπές στα αποτελέσματα. Το κοινό για πάνω από τρεις ώρες ψήφισε τους αγαπημένους του διαγωνιζόμενους, ώστε να τους δώσει την ευκαιρία να εμφανιστούν και στο 2ο live….

01:23 Τελευταία περνά την αγωνία η ομάδα του Γιώργου Θεοφάνους. Ο Ιάν Στρατής, Ανδρέας Λέοντας και ο Αντώνης Φωκάς θα εμφανιστούν στο δεύτερο live. Ο Γιώργος Παπαναστασίου αποχωρεί από το X Factor. Ο Γιώργος Θεοφάνους δεν περίμενε το αποτέλεσμα.

01:20 Η ομάδα της Πέγκυς Ζήνα με τους διαγωνιζόμενους άνω των 18 ακούει με προσοχή τα αποτελέσματα. Η Νωαίνα, ο Αλέξανδρος Πιτσάνης και ο Πιλάτος Κουνατίδης συνεχίζουν στα live. Ο Γιώργος Στεφάνου είναι εκείνος που αποχωρεί.



01:15
Η ομάδα του Θοδωρή Μαραντίνη είναι εκείνη που ακολουθεί στη δύσκολη διαδικασία. Ο Σάκης Ρουβάς ανακοινώνει πως οι «NMA», οι «Αυτή & Αυτοί» και οι «Stereo Soul» συνεχίζουν στα live. Οι «Γκαζόζα» αποχωρούν από το show. Ο Θοδωρής Μαραντίνης δεν κρύβει την έκπληξη του, αφού οι «Γκαζόζα» ήταν το μόνο γκρουπ που προϋπήρχε των live.



01:09
Η αγωνία ξεκινά για την ομάδα της Τάμτα. Κατά σειρά ανακοινώσεως η Χριστίνα Ζαντή, η Χριστιάννα Μπούνια και η Τάνια Μπρεάζου παιρνούν στα live. Η Έλενα Κοσκινά είναι εκείνη που αποχωρεί.


01:07

Όλες οι ομάδες ανεβαίνουν στο stage και ο Σάκης Ρουβάς ξεκινά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, βάση της ψηφοφορίας του κοινού, λέγοντας πως στις τρεις από τις τέσσερις ομάδες το αποτέλεσμα κρίθηκε τελευταία στιγμή!

00:58

Ο Σάκης Ρουβάς ερμηνεύει για πρώτη φορά στη σκηνή σε πανελλήνια και παγκύπρια μετάδοση το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Όλα» κάνοντας κριτές, διαγωνιζόμενους και κοινό να χορεύουν στο ρυθμό του.

00:55

Η Ευαγγελία Αραβανή πληροφορεί το κοινό πως η ψηφοφορία του κοινού ολοκληρώνεται.00:33

Ο Πιλάτος Κουνατίδης, ο τελευταίος διαγωνιζόμενος που ανεβαίνει στο stage, αφήνει κατά μέρος όλο του το άγχος και ξεσηκώνει το κοινό του X Factor με το τραγούδι του Πασχάλη Τερζή «Δικαίωμα μου».



00:24
Το «αηδόνι» της Τάμτα, η Χριστιάννα Μπούνια συγκινεί με τη φωνή της την μέντορά της στο «Της Άρνης το Νερό» και εντυπωσιάζει τον Σάκη Ρουβά με τον αριθμό των μουσικών οργάνων που γνωρίζει να παίζει.

00:17 «Θα με αφήσετε χωρίς δουλειά» λέει ο Γιώργος Θεοφάνους μετά το medley των «Γκαζόζα» με «Dirty Diana» και «Locked out of Heaven» αφού δεν βρίσκει να πει κάτι κακό για όσα είδε και άκουσε. Ο μέντορας τους Θοδωρής Μαραντίνης κάνει λόγο για την ενέργεια και το χαμόγελο τους…


00:02

«Είσαι ένας έτοιμος καλλιτέχνης, δεν έχω να σου πω τίποτα αρνητικό» σχολιάζει η Πέγκυ Ζήνα για τον Γιώργο Παπαναστασίου κάνοντας τα πράγματα να φαίνονται για εκείνον κάθε άλλο παρά «Impossible»…


23:52

Η 22χρονη Χριστίνα Ζαντή από την ομάδα της Τάμτα έχει να ακούσει μόνο καλά λόγια από τους κριτές. Το τραγούδι που ερμηνεύει από Στέλλα Καλλή έχει την υπογραφή του Γιώργου Θεοφάνους «Όλα μου τα σ’ αγαπώ».


23:44
Ο Αλέξανδρος Πιτσάνης βγαίνει στη σκηνή με σκοπό να δώσει όλη του την ενέργεια και η Πέγκυ Ζήνα, η μέντορας του, φουσκώνει από υπερηφάνεια ακούγοντας τον με τη βραχνή χροιά του στο «Unchain my heart»…

23:26

Οι «Stereo Soul» μαγεύουν με την ερμηνεία τους στο «Writings on the wall» και όλοι οι κριτές συμφωνούν σε αυτό. Ο Γιώργος Θεοφάνους «σπάει» τα καλά λόγια με μια χιουμοριστική παρατήρηση για το ντύσιμο τους… αφού βρίσκει ότι μοιάζουν με σερβιτόροι στο «Love Boat» ή γκρουπιέρηδες στο Λας Βέγκας!


23:16
Μουδιασμένη αρχή, αλλά δυναμική συνέχεια έχει ο Αντώνης Φωκάς στη σκηνή και δέχεται ως συμβουλή από τους κριτές να αφήσει πίσω το παρελθόν. Ο Γιώργος Θεοφάνους μάλιστα δηλώνει πως θα ξανάγραφε το «Παιδί γενναίο» για εκείνον.


23:05 Νωαίνα,
ο Σάκης μέχρι και μουστάκι θα σε βάλει να «ξυρίσεις» και ο Θεοφάνους συμφωνεί… Η διαγωνιζόμενη του X Factor απέκτησε και μουσάκι στο πρώτο live και η διασκευή της «Φραγκοσυριανής» από τους Locomondo. Οι κριτές βρίσκουν πως δεν την βοήθησε να μας δείξει τις φωνητικές της δυνατότητες.X Factor: Αντέδρασε ο Γιώργος Θεοφάνους με τα μουστάκια της παίκτριας!


22:47

Τα πέντε κορίτσια, οι «ΝΜΑ», που ενώθηκαν έπειτα από την έμπνευση των κριτών, ενθουσιάζουν με την εμφάνιση τους στο «Survivor» των Destiny’s Child. «Έχω πολύ καιρό να δω τόσο καλό γυναικείο συγκρότημα στην Ελλάδα» αναφέρει χαρακτηριστικά η Πέγκυ Ζήνα.


22:37
Ο Ανδρέας Λέοντας πού είχε συγκινήσει auditions ερμηνεύοντας Παντελή Παντελίδη, αυτή τη φορά διαγωνίζεται με μια διασκευή του «Θεός αν είναι» από τους 15 50.


22:28
Η μικρότερη διαγωνιζόμενη όλων, η 16χρονη Ελένη Κοσκινά, τραγουδάει, ραπάρει και χορεύει και φοβάται μήπως ξεχάσει τα λόγια την ώρα του live, παρ’ολα αυτά κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στο «Black Widow» της Iggy Azalea και δέχεται θετικά σχόλια από τους κριτές. Ο Σάκης την καλοσωρίζει όπως είχε κάνει κάποτε με την Ήβη Αδάμου «Θες να μου πεις ότι εσύ τώρα είσαι 16 ετών;»

22:07 Ο Γιώργος Στεφάνου από την ομάδα της Πέγκυς Ζήνα τραγουδά ένα συναισθηματικό τραγούδι, «Τα κλειδιά» του Θοδωρή Κοτονιά, παρ’ όλα αυτά η Τάμτα προσθέτει στις παρατηρήσεις της πως «Έχεις τόσο ζεστή και όμορφη φωνή, θα διαφωνήσω με τον Σάκη, εμένα μου έλειψε το συναίσθημα».


21:56
Ένα συγκρότημα από την ομάδα του Θοδωρή Μαραντίνη κάνει το κοινό να πάρει φωτιά! Οι «Αυτή & Αυτοί» κάνουν όλους να νιώσουν την ενέργεια τους με ένα medley με το «Get the party started» και το «Δω στα λιανοχορταρούδια» και παίρνουν τα εύσημα από την επιτροπή, αλλά και τον Σάκη που κατάφεραν να «δέσουν» έτσι καλά τόσο σύντομα.


21:48
Η Τάνια Μπρεάζου από την ομάδα της Τάμτα ανεβαίνει στην σκηνή του X Factor με το «Wrecking Ball» από Miley Cyrus και οι κριτές σχολιάζουν πως φαινόταν να έχει συνεχώς το μυαλό της στην επόμενη κίνηση. Το άγχος όμως δεν τους έκανε να παραβλέψουν την όμορφη φωνή της.


21:32
Την αρχή των live κάνει η ομάδα του Γιώργου Θεοφάνους και ο Ίαν Στρατής είναι ο πρώτος διαγωνιζόμενος που ανεβαίνει στη σκηνή του X Factor. «Δεν έχετε κανένα λόγο να μη με ψηφίσετε, άλλωστε σας το έχω δείξει, είμαι ο καλύτερος όλων» σχολίαζει στο προμο βίντεο της εμφάνισης του και κάνει τους κριτές να σχολιάσουν την συμπεριφορά του για ακόμα μία φορά μετά την ερμηνεία του στο Make it Rain από Ed Sheeran.

21:29

Οι γραμμές ανοίγουν και θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι να ολοκλρηρώσουν τις εμφανίσεις τους οι διαγωνιζόμενοι.


21:22
Ο Σάκης Ρουβάς υποδέχεται τους τέσσερις κριτές. Γιώργος Θεοφάνους, Πέγκυ Ζήνα, Τάμτα και Θοδωρής Μαραντίνης παίρνουν τις θέσεις των κριτών και αμέσως μετά η Ευαγγελία Αραβανή, ο άνθρωπος που βρισκόταν δίπλα στα παιδιά όλο αυτό το διάστημα, έρχεται για να σταθεί δίπλα στο πλευρό του Σάκη Ρουβά.


21:20

Ο Σάκης Ρουβάς, φορώντας ένα μπλε σακάκι και κατεβαίνοντας από το βάθρο του, καλωσόρισε τους τηλεθεατές με τη λέξη που όλοι περιμέναμε να ακούσουμε …«Ε – ΤΟΙ – ΜΟΙ;»!Δείτε εδώ την λαμπερή έναρξη του show!

Έπειτα από ενάμιση μήνα μαγνητοσκοπημένων επεισοδίων: Auditions, Bootcamp και Chair Challenge, οι 16 καλύτεροι διαγωνιζόμενοι που επιλέχθηκαν από τους κριτές του X Factor, Γιώργο Θεοφάνους, Πέγκυ Ζήνα, Τάμτα και Θοδωρή Μαραντίνη, απόψε θα τραγουδήσουν live για τους τηλεθεατές του show του ΣΚΑΪ.Οι 16 διαγωνιζόμενοι θα ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους πάνω στη σκηνή του “The X Factor” κι αμέσως μετά το κοινό από το σπίτι του θα ψηφίσει μέσω τηλεφώνου τον αγαπημένο του τραγουδιστή ή γκρουπ. Από κάθε ομάδα θα αποχωρήσει ένας διαγωνιζόμενος κι έτσι από τις αρχικές 16 υποψηφιότητες θα απομείνουν για το δεύτερο live 12 υποψηφιότητες.

«Μόνο έτσι τα παιδιά που θα διαγωνίζονται θα μπορούν να αισθανθούν πως είναι να τραγουδάς μπροστά σε πραγματικό κοινό, όπως θα είναι και η καριέρα τους αύριο – μεθαύριο» δήλωσε σχετικά με το χώρο που έχει στηθεί η σκηνή του X Factor, δηλαδή το κλειστό γήπεδο Γαλατσίου, ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος μίλησε πριν την έναρξη του show στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.


Επιμέλεια:
Λία Παππα
Φίλιππος Αντωνίου
Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το X Factor!