The X Factor 2: Η κριτική επιτροπή έλαβε θέσεις! Φωτογραφίες από τις οντισιόν…

X Factor

Η αναζήτηση του επόμενου Έλληνα super star από το μεγαλύτερο μουσικό show παγκοσμίως ξεκίνησε! Το The X Factor 2 της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ άνοιξε την αυλαία του στις Auditions.

Η κριτική επιτροπή πήρε θέση και ο ενθουσιασμός χτύπησε κόκκινο. Οι συμμετοχές σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κύπρο ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Μετά από έναν μαραθώνιο pre-casting απ’ όπου πέρασαν πάνω από 3.000 άτομα, ήρθε η ώρα των κριτών να αναλάβουν δράση και να ξεχωρίσουν μέσα από τις auditions τα μεγαλύτερα μουσικά αστέρια της Ελλάδας.

[dfp_ads id=236982]

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Τάμτα, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και ο Μπάμπης Στόκας ξεκίνησαν την αναζήτηση των πιο ταλαντούχων, παθιασμένων και ικανών τραγουδιστών. Ένα εντυπωσιακό σκηνικό στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, με θέα το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, φιλοξενεί τις auditions, που μάγεψε τους εκπροσώπους της Αγγλικής εταιρείας παραγωγής που έχει τα δικαιώματα του show και παρευρέθηκαν στα πρώτα γυρίσματα. Η κριτική επιτροπή υποδέχτηκε τους φιλόδοξους τραγουδιστές, που δυσκόλεψαν το έργο της, αφού οι περισσότεροι έκλεψαν τις εντυπώσεις με τη φωνή τους. Περισσότερα από 600 άτομα θα περάσουν από τις auditions του The X Factor 2 κι όλοι ευελπιστούν να αποσπάσουν τη θετική ψήφο των τεσσάρων coaches. Σε διπλανό στούντιο η Ευαγγελία Αραβανή παρακολουθεί με τους συγγενείς και φίλους των παικτών την προσπάθεια των διαγωνιζόμενων και μοιράζεται μαζί τους τη χαρά και την αγωνία τους.

Από τις συγκινητικές auditions ως το bootcamp και την τελική τους εμφάνιση οι φιλόδοξοι τραγουδιστές θα συναγωνιστούν για να κερδίσουν το απόλυτο έπαθλο: το χρυσό συμβόλαιο που θα τους αλλάξει τη ζωή.

Το The X Factor 2  το παγκόσμιο φαινόμενο που έχει ανακαλύψει και αναδείξει καλλιτέχνες διεθνούς εμβέλειας, έρχεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, πιο φαντασμαγορικό από ποτέ και αναζητά το νέο ελληνικό αστέρι της.