Βρισηίδα Ανδριώτου: Απαντά για πρώτη φορά στα σχόλια της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου

Βρισηίδα Ανδριώτου

"Δεν δίνω δεύτερες ευκαιρίες σαν άνθρωπος. Υπάρχει και κάτι που λέγεται σεβασμός", δηλώνει η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Τη δική της απάντηση στις δηλώσεις της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου δίνει για πρώτη φορά η Βρισηίδα Ανδριώτου. Η πρώην παίκτρια του Survivor σχολιάζει τις τελευταίες εξελίξεις στο reality επιβίωσης

«Ο Σπύρος είναι πιεσμένος και στεναχωρημένος πάρα πολύ. Φαίνεται, το καταλαβαίνω. Φαίνεται ότι γενικά όλοι τους δεν περνάνε καλά εκεί μέσα», αναφέρει η Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Δεν δίνω δεύτερες ευκαιρίες σαν άνθρωπος. Δεν είναι η πρώτη φορά που πληγώνομαι, οπότε έχω πάρει μία απόφαση και θέλω να την τηρήσω. Εγώ τη φιλία που είχα μέσα στο παιχνίδι την κράτησα και έξω. Υπάρχει και κάτι που λέγεται σεβασμός, κάπου χάθηκε στη μετάφραση», τόνισε για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

«Αν θέλω να ξαναμιλήσω μαζί της, δεν θα το πω στην τηλεόραση. Δεν αφορά κανέναν», διευκρίνισε.

«Ό,τι κι αν γίνει με τον Σπύρο στο Survivor όλοι πέφτουν επάνω μου. Γι’ αυτό και τους πρώτους δύο μήνες δεν ήμουν καλά, ούτε και τώρα είμαι. Προσπαθώ να σταθώ στα πόδια μου. Εφόσον έχω φύγει πλέον από αυτό, μη με μπλέκετε», επισημαίνει η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Τέλος, όσον αφορά το εξώδικο που έχει δηλώσει πως θέλει να κάνει η Ελευθερία Ελευθερίου σε βάρος του συντρόφου της, η Βρισηίδα Ανδριώτου σχολιάζει: «Με κανένα εξώδικο δεν θα γυρίσει η Ελευθερία. Όλο αυτό με τις μηνύσεις και τα εξώδικα δεν είναι κάτι εύκολο. Ο Σπύρος πρόσεξε πολύ καλά τα λόγια του».