Βρεττός Βρεττάκος: «Ζήτησαν την φόρμα της Ελένης Φουρέιρα για να πάνε σε γάμο»

Βρεττός Βρεττάκος

"Θέλω να μου πείτε ποιος γάμος είναι αυτός που θα ντυθείτε fuego;" ανέφερε ο Βρεττός Βρεττάκος.

Ο διεθνούς φήμης σχεδιαστής, Βρεττός Βρεττάκος, μίλησε στο «Στούντιο 4» για τους σταθμούς της καριέρας του και τις συνεργασίες του. Μεταξύ άλλων μίλησε και για τις συνεργασίες του με σταρ του εγχώριου καλλιτεχνικού στερεώματος και τον λόγο που του ζήτησαν το ρούχο που φορούσε η Ελένη Φουρέιρα στην Eurovision.

«Η Ελένη Φουρέιρα είναι μια συνεργασία, η οποία πέρα από το κομμάτι της Eurovision, χαρακτηρίστηκε, χτύπησε και συγκρίθηκε με συνεργασίες του εξωτερικού. Έχει ταυτότητα και ποιότητα ανθρώπου, που θα μπορούσε να σταθεί ως καλλιτέχνιδα στο εξωτερικό. Έχει τύχει να έρθουν να μου ζητήσουν την φόρμα της Ελένης Φουρέιρα για να πάνε σε γάμο. Γίνονται αυτά. Θέλω να μου πείτε ποιος γάμος είναι αυτός που θα ντυθείτε fuego;» ανέφερε γελώντας ο γνωστός σχεδιαστής.

«Ο πρώτος άνθρωπος, που φόρεσε στην Ελλάδα ρούχα μου, ήταν η Δέσποινα Βανδή. Πολλοί μου λένε θα λες η κυρία Βανδή. Μα δεν μπορώ είναι η Δέσποινα. Τα αγόρασε η Δέσποινα τα ρούχα μου και με στήριξε ουσιαστικά κι ως νέο σχεδιαστή, αλλά κι ενεργά.» πρόσθεσε ο Βρεττός Βρεττάκος.