«Βούλιαξε» το Survivor – Σχεδόν στα χέρια Ηλίας Μπόγδανος και Αλέξης Παππάς

Survivor

Έξαλλος ο Ηλίας Μπόγδανος με την μπλε ομάδα στο Survivor!

Ο κακός χαμός έγινε στο Survivor της Τρίτης, κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, με αφορμή την απόφαση του Γιώργου Κοψιδά να μην αγωνιστεί δεύτερη φορά και την αδιαφορία των Μπλε.

Πιο συγκεκριμένα, όταν ο ηθοποιός επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο μετά τις πρώτες βοήθεις που δέχθηκε από το ιατρικό προσωπικό, ο Τζέιμς αποφάσισε να παίξει κανονικά μαζί του χρεώνοντας την κόκκινη ομάδα με πέναλτι! Κάτι που εξόργισε τον Ηλία Μπόγδανο.

«Ρε φίλε είναι χάλια ο άλλος! Έπεσε κάτω! Είσαι καλά ρε;» τόνισε με φανερή ενόχληση ο Ηλίας Μπόγδανος προς τον Τζέιμς Καφετζή και τον Αλέξη Παππά. «Τι έγινε τώρα, ρε! Άνθρωποι είμαστε. Γύρνα από την άλλη».

«Και από δω έχουμε άνθρωπο που ζαλίζετε αλλά δεν το λέει» απάντησε, με τη σειρά του, ο Αλέξης Παππάς στον παίκτη της κόκκινης ομάδας. «Μη μου μιλάς! Μη μου μιλάς ρε σου λέω… Κάνε μας τη χάρη. Έλα! Έλα… Αφού είσαι τόσο άνδρας, έλα»!

Αν δεν παρέμβαιναν οι παίκτες, κυρίως των Κόκκινων, για να συγκρατήσουν την οργή που είχε ο Ηλίας Μπόγδανος δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ποια θα ήταν η κατάληξη της συγκεκριμένης Survivor κόντρας.