Βούλα Πατουλίδου: «Ο Κώστας Βουτσάς μού είχε κατονομάσει έναν από τους καταγγελλόμενους πριν πολλά χρόνια»

Βούλα Πατουλίδου

«Ο Κώστας Βουτσάς ήταν πραγματικά ένας άντρας παλαιάς κοπής», είπε η Βούλα Πατουλίδου.

Στον αέρα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» βγήκε σήμερα η Βούλα Πατουλίδου που μίλησε για το θέμα με τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που έχει σκάσει στους χώρους του αθλητισμού και του θεάτρου. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, έναν από τους καταγγελλόμενους που ακούμε τώρα, της τον είχε κατονομάσει πριν από πολλά χρόνια ο Κώστας Βουτσάς.

«Κάποια στιγμή, ένας πάρα πολύ μεγάλος και καταξιωμένος και πάρα πολύ αγαπητός ηθοποιός, ο Κώστας Βουτσάς, μου είχε κατονομάσει έναν από όλους αυτούς που ακούγονται και του λέω “δεν μπορεί ρε Κώστα”. Μου λέει “είναι ανεπίτρεπτο να είναι τόσο μεγάλο ταλέντο σε όλα του, τόσο καταξιωμένος και να μπαίνει στη διαδικασία άσκησης εξουσίας για να μπορέσει να είναι με ένα νεαρό κορίτσι”. Αυτό ήταν πριν από πάρα πολλά χρόνια και από τότε άρχισα να παρακολουθώ γιατί λέω… δεν μπορεί», είπε αρχικά η Βούλα Πατουλίδου.

Στη συνέχεια, η Βούλα Πατουλίδου πρόσθεσε: «Καθόμασταν με τον Κώστα δίπλα δίπλα στο ΚΘΒΕ, έμπαινε ο κόσμος και εγώ δεν υπήρχα, φυσικό κι επόμενο, γιατί ήταν το “θηρίο” μπροστά μου, ήταν ο Βουτσάς, τον οποίο όλοι ερχόντουσαν και προσκυνούσαν. Αυτή η γενναιοδωρία του και το χαμόγελο… Αυτός ήταν πραγματικά ένας άντρας παλαιάς κοπής. Εννοείται ότι αυτόν τον άντρα τον ακούμε αυτές τις μέρες στις καταγγελίες».