Βούλα Πατουλίδου: «Ήταν βάρος για το παιδί μου το ότι ήμουν η πρώτη χρυσή Ολυμπιονίκης»

Βούλα Πατουλίδου

«Με τον άντρα μου είμαστε το φρένο και το γκάζι, αυτό έλεγαν οι φίλοι μας», είπε η Βούλα Πατουλίδου.

Η Βούλα Πατουλίδου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή. Η χρυσή Ολυμπιονίκης μίλησε για τον γιο της, τον σύζυγό της, αλλά και τη συμμετοχή της στις ευρωεκλογές.

«Τώρα νιώθω πιο θηλυκό σε σχέση με το τότε. Δεν ψωνίστηκα ποτέ. Πάντα μου έλεγαν να έχω χαμηλά το… φρύδι. Ήταν βάρος για το παιδί μου το ότι ήμουν η πρώτη χρυσή Ολυμπιονίκης, του έλεγαν να γίνει σαν εμένα. Ο γιος μου όταν ήταν μικρός μου είπε ότι φοβόταν να μην είναι ο αποτυχημένος της οικογένειας», είπε αρχικά η Βούλα Πατουλίδου.

Η Βούλα Πατουλίδου είπε στη συνέχεια: «Με τον άντρα μου γνωριστήκαμε στο γήπεδο, είχα πάει να κάνω γυμναστική. Υπάρχει πολλή αγάπη ανάμεσα σε εμένα και τον άντρα μου, περάσαμε και κάποια προβλήματα υγείας, όπου κατάλαβα ότι πάω να τον χάσω. Με τον άντρα μου είμαστε το φρένο και το γκάζι, αυτό έλεγαν οι φίλοι μας».

Για την απώλεια του πατέρα της, η Βούλα Πατουλίδου είπε: «Η απώλεια του πατέρα μου μού στοιχίζει ακόμα και τώρα, ήταν αρχοντάνθρωπος. Ο γιος μου έχει τον πατέρα μου τατουάζ, είναι κάτι συμβολικό, γι’ αυτό και δεν είπα τίποτα».

Κλείνοντας, η Βούλα Πατουλίδου ανέφερε: «Έχω ανάμεικτα συναισθήματα για την συμμετοχή μου στις ευρωεκλογές, όλη η πειθαρχία και ο τρόπος ζωής μου θα βοηθήσει».